26.12.2012

RääppiäispäivänäMuutamia kuvia eiliseltä rääppiäisillalta, joka oli varsin tehokas. Saatiin tyhjennettyä jouluruokavarastot periaatteessa kokonaan. Tänään näyttää Facebookin statuspäivityksien mukaan olevan yleinen pitsapäivä, niin myös meillä. Sitten voikin aloittaa taas sen "uuden elämän".

Näin meni toinen joulu uudessa kodissa. Viime vuoteen nähden parannus on melkoinen, mutta kovin karuahan täällä vielä on; huonekaluja puuttuu, muutamia pikku juttuja on vielä kesken ja tekstiilejä (verhoja) kaipaan jo kovasti ympärilleni. Kaiken kaikkiaan olemme kuitenkin oikein tyytyväisiä tämän hetken valmiusasteeseen, saimme oleskella ja rentoutua rauhassa muutaman päivän huolehtimatta remontista. Tulossa on vielä juttua siitä, miltä täällä näytii viime jouluna verrattuna tähän vuoteen. Sitä odotellessa pikku joulugallup:

Milloin/miten kinkku on parhaimmillaan?

Meidän resepti: Kinkku on valmis, kun sitä ei enää voi leikata siististi siivuiksi, vaan se ylikypsänä murenee ja lohkeilee paloiksi. Olemme todenneet kinkun olevan parhaimmillaan 94-95 asteisena (pitää paistaa pussissa). Päälle tietenkin sinappi-korppujauhohuntu. Näillä ohjeilla hävisi kuusi kiloa lihaa parempiin suihin kahdessa päivässä....


1 kommentti :