9.1.2013

Aamuvirkkuja makuuhuoneessaSaimme eilen illalla ripustettua ensimmäiset verhomme paikoilleen. Makuuhuoneeseen valikoitui Vallilan Aamuvirkut. Asensimme kattoon Kirschin valkoiset u-kiskot kummallekin ikkunaseinälle koko seinän leveydelle. Verhot kylläkin joudun ottamaan vielä alas, kun niitä pitää vähän lyhentää, eikä niitä ole edes silitetty. Mutta enhän minä malttanut olla kokeilematta verhoja paikoilleen, kun siihen kerran oli mahdollisuus. Samaan tapaan laitetaan sitten kiskot muihinkin huoneisiin ja Vallilan valkoinen Danis-kangas odottaa alakerrassa ompelijaansa.

id-vallila


Tällä hetkellä yöpöytinä toimivat pölkyt muuten tuotiin autotallista sisään oikeasti vaatehuoneen peilin asentamista varten. Pölkyt olivat hyvä tuki peilille liiman kuivumisen ajan. Nämä oli ensin tarkoitus laittaa saunan puolelle jakkaroiksi, mutta löytäessämme sinne Minimi-tuolit joutuivat nämä kaksi autotalliin odottamaan kohtaloaan. Nyt ne sitten vähän kuin vahingossa jäivät tuohon futonin viereen hoitamaan yöpöydän virkaa. Olkoot siinä nyt "paremman" puutteessa. Minusta ne itseasiassa käyvät tuonne tällä hetkellä vallan hyvin. 

17 kommenttia :

 1. Tuo kangas on niin kaunis. Olen vähän miettinyt, josko se sopisi meillä olohuoneeseen kevääksi/kesäksi. Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis on kyllä, sopii meille tuohon tilaan hyvin.

   Poista
  2. Aino: tämä kangas oli ainakin Kodin Ykkösissä poistopuolella eli puoleen hintaan. mallistot vaihtuu joten pidä kiirettä.

   Poista
 2. Mulla odottaa myös ompelua. Makuuhuoneeseen pääsee tai vierashuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa kiva kun ne kankaat vain muuttus joku yö verhoiksi... PElkään nimittäin, että täällä päässä odottelu voi olla pitkä... (tai sitten ei) :)

   Poista
 3. Heippa!

  Olen seuraillut blogiasi ja remonttiprojektianne jo pidemmän aikaa. Upeaa jälkeä saatte aikaan! Pidän tyylistänne tosi paljon ja uskonpa, että jaamme vähän
  amankaltaista sisustusmakuakin ;) Perustin blogin, joka keskittyy uuden omakotitalomme moderniin sisustukseen ja muihin arjen iloihin. Olet lämpimästi tervetullut vierailulle http://modernistikodikas.blogspot.fi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, olenpas sinun luonasi jo vierailulla käynytkin. Hyvältä näyttää sielläkin! Sait vakkariseuraajan. :)

   Poista
 4. Tykkään! How surprising? Tuollaiset kiskot olis kelvannut mellekin. Ehkä sitten vintille.

  VastaaPoista
 5. Että on hieno kangas! Ja kiitos kiskovinkistä, hankintalistalle pääsevät!

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat, millainen makkarista kalustukseltaan muuten tulee?
  -teija-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saapa nähdä... sänky on tilattu, mutta muuten koko sisustus on vasta mietinnän asteella. Se tässä hahmottuu pikku hiljaa. Pidän varmasti ajan tasalla, kun on jotain raportoitavaa. :)

   Poista
 7. Hei jos sulla on vielä nää verhot ja haluut niistä joskus luopua, niin maksan hyvän hinnan ;D Ollut pitkään etsinnässä, eikä mistään löydy :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ne vielä mulla. Toinen on enää ikkunassa, toinen on kaapissa. Mutta vieä en uskalla sanoa, että josko ne kohtajoutaisi pois kokonaan... Pidän sinut ehdottomasti mielessä, jos verhonvaihtoviikot alkaa kaivella mieltä. :)

   Poista
  2. Voi kun mahtavaa!! :) Pidä mielessä, asialla ei ole mikään kiire :)

   Poista