14.1.2013

Haaste: Toivelista 2013

Sain aika osuvan haasteen Form Follows Functionin TuijaltaTehtävänä oli esitellä tuotteita tai tavaroita, joita on kuluvan vuoden aikana tarkoitus hankkia kotiin. No, tännehän varmasti tarvitaan vielä vaikka ja mitä, mutta tässäpä niitä akuuteimpia juttuja.... Ja koska hankintoja todellakin on vielä tehtävänä, niin ajattelin pitää tämän listan hyvinkin realistisena.
Kotiutumassa on jo sohvaan kaksi lisäpalaa, sänky ja olohuoneen matto. 
Sohva: Adea Camp 
Sänky: BoConcept
Matto: Ellos

Makuuhuone toki kaipaa vähän muutakin kuin vain sängyn, mutta mitään varmaa ei sinne olla vielä keksitty. Myös vaatehuonetta pitäisi vähän sisustaa

Valaisimia tarvitaan makuuhuoneeseen, pukeutumistilaan sekä portaikkoon.

Kiimingin Kalusteelta tarvitaan vielä yläkerran wc-kalusteet, kylpyhuoneen säilytyskaluste sekä mahdollisesti teetämme siellä myös tv-kalusteen.Tässäpä olisi tämän hetken ostoslista. Lisäksi pitää hankkia vielä yläkertaan lasikaide, eteiseen matot, viinikaappi, ja mitähän kaikkea vielä. Kaikenlaista pientä kivaa sisustustavaraa tietenkin. Että eiköhän tämäkin vuosi kyllä tiedetä, että miksi niitä töitä tehdään. 

17 kommenttia :

 1. Ihan mielettömän upeita haaveita. Jaan muutaman unelman näistä kanssasi. Ja tuo teidän olohuone on niin onnistunut kokonaisuus, että silmiä hivelee :)

  Kerttu | http://modernistikodikas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Tuo eka kuva! <3 Hieno lasikaide.

  VastaaPoista
 3. Ihanannäköistä teillä! Mahtava ratkaisu tehty remontissa. Ja makeita juttuja ostoslistalla. Elloksen matto ja pari valaisinta tännekin kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan, että Elloksen matto osuu nappiin. Ei ole vielä tullut.

   Poista
 4. Mielenkiinnolla odotan miltä olohuoneen matto näyttää! Itse mietin ihan samaa mattoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samoin, ei ole vielä kotiutunut. Toivottavasti on hyvä.

   Poista
 5. Ihan mielettömän ihana tuo eka kuva!! Tyylikkäitä ratkaisuja muutenkin pitkin asuntoa.

  VastaaPoista
 6. Kiva, kun tartuit haasteeseen. Sitä ostettavaa todella löytyy tuossa vaiheessa vielä ;)mutta lopputulos palkitsee. Tykkään siitä, miten huolella paneudutte kotinne ratkaisuihin ja teette omannäköisiä persoonallisia ratkaisuja. Keep going!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuskin tuota edes kaikkea muisti, että mitä sitä vielä tarviikaan, mutta ainakin ne tärkeimmät varmasti tuli lueteltua. :)

   Poista
 7. Ihana tuo ylin kuva! Siitä saa hyvän käsityksen tilasta, tuli ihan wow-fiilis. En itse edes uskalla laatia ostoslistaa tälle vuodelle. Kaikkea pitäisi hankkia! Yritän keskittyä aina seuraavaan tulossa olevaan hankintaan (tällä erää sohva) ja tietysti sen rahoitukseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se kannattaakin, yksi asia kerrallaan. Niin minäkin YRITÄN ajatella, vaikka välillä se on todella vaikeaa. :)

   Poista
 8. Meillä on Adean sohva, ja ollaan tykätty. Tuntuu tosi laadukkaalta, eli varmasti hyvän valinnan teitte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on jo ko. sohva, ja nyt ostettiin vain siihen lisäpalikoita. Siitä syystä se niin hyvä onkin, kun sitä voi kasvattaa ja muuttaa tilan mukaan.

   Poista
 9. vau :-) näyttääpä hienolta!

  VastaaPoista