28.1.2013

Levi´s Curve ID

Kerrotaan, että naisten pitää testata vähintään kymmentä paria farkkuja löytääkseeen sen, jonka olisi valmis ostamaan. Onko sinulle tuttua, että farkut istuvat reisistä ja takamuksesta, mutta ovat liian tiukat vyötäröltä? Vai onko ongelmasi se, kun farkut istuvat takamuksesta, jää vyötärölle/selkään paljon ylimääräistä? No, nyt on Levis kehitellyt tähän ongelmaan oman mittaustekniikan, jonka avulla jokaiselle naiselle pitäisi löytyä ensi sovittamalla se oikea malli ja istuvuus.

Kävin viime viikolla Mick´sissä tutustumassa tähän mittaustekniikkaan. Myymälässä olikin sopivasti eräs naisasiakas etsimässä uusia farkkuja ja suostui minulle malliksi ja koekaniiniksi (iso kiitos siitä).

Mittaustekniikka  jakaa farkkupyllyt kolmeen kategoriaan (curve ID):
Slight Curve: Jos vyötärö menee yleensä liian tiukaksi farkkujen istuessa takamuksesta ja reisistä, tai vastaavasti vyötärön ollessa sopiva farkut roikkuvat takamuksesta
Demi Curve: Vaikka farkut istuisivatkin vyötäröstä, eivät kuitenkaan istu muualta täydellisesti ja imartele vartaloasi
Bold Curve:  Farkkujen ollessa takamuksesta ja reisistä sopivat vyötärö jää liian isoksi/selkään jää liikaa kangasta (hyppyripyllyt huomio!)

Uskalias koekaniinimme sai curve ID:kseen Bold Curve. Farkkuhyllystä löytyi kauniisti istuvat farkut, joissa sekä vyötärö että takamus myötäilivät vartaloa niin kuin kuuluukin.

Sama testi allekirjoittaneelle: Tulokseksi saatiin Demi Curve. Ja pakko se oli uskoa, kun kokeilin tämän jälkeen vielä slight curvea sekä bold curvea, jotka ei sopineet minulle ei sitten yhtään. Slight curvet olivat liian suorat ylhäältä ja jäivät siis löysiksi vyötäröltä. Bold curve taas oli todella tiukka vyötäröstä ja koko malli jotenkin vain tuntui ja näytti hassulta päällä, takasauma uppottui jonnekin, minne päivä ei edes paista.


Kun on oman curve ID:nsä löytänyt, on sitten valittavissa vielä kaksi vyötärön korkeutta ja kolme lahkeen mallia (skinny, straight ja bootcut). Suosittelen testaamaan. En tiedä missä kaikkialla mittauksia tehdään,  Oulun Mick´sissä ainakin. Että ei muuta kuin rohkeasti vain myyjiä kiskomaan hihoista ja vaatimaan oman curve ID:n mittaamista.

5 kommenttia :

 1. Olisin ihan pomminvarma Demi Curve. :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Mä oisin niin toi Slight Curve elikkäs perseetön. Olispa muuten aika nostalgista ostaa Levikset! Näyttävät olevan vielä ihan hemmetin hyvännäköisiäkin nykyisin! :)

  VastaaPoista
 3. Harmi että kaukana liikkeet minusta. Mutta kyllä kai noita lähempänäkin tehdään. Olen jo jonkin aikaa haaveillut tuollaisista, ehkä jossain vaiheessa saan aikaiseksi hankkia. Mulla on just tuo onglma että jos housut on sopivat reisistä ja pyllystä, jää vyötäröön kolmen metrin verran tilaa. Ärsyttävää :D

  VastaaPoista
 4. Todella hyvä postaus. :)
  Ja noi sopii sulle täydellisesti. <3

  VastaaPoista
 5. Vau, inhoan sopivien farkkujen etsintää, olisikohan tuossa ratkaisu? Ja niin, blogissani on sinulle haaste:).

  VastaaPoista