11.4.2013

HempeilyäTyöhuoneessa on havaittavissa hieman keväthempeilyä värien muodossa. Maalasin vanhat kulahtaneet pinnatuolit vaalealla mintulla ja roosalla. Samoja värejä on esillä myös Elloksen tyynynpäällisissä sekä Ikean säilytyslaatikoissa. Ja itse asiassa vuonna 2007 lahjaksi saatu Mattilan Jaakon maalama Star-taulukin istuu tähän värimaailmaan nyt aikasta kivasti.


Autinkoista päivää kaikille! 

13 kommenttia :

 1. Oi! Tuollaisesta mintunvärisestä pinnatuolista täälläkin ollaan haaveiltu! Pitäisiköhän toteuttaa tuo idea? Kirkkaan keltainenkin kutkuttelee aika ajoin pääkopassa.

  www.kkiiras-memories.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on minunkin suosikkien listalla.... josko noihin pastelleihin kyllästyy joskus, niin vaihdetaan sitten keltaiseen vaikka. =)

   Poista
 2. Ompas kivan näköistä, eikä yhtään liian hempeetä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaaaa! Niin nättiä. Ai että en malta odottaa, että pääsisin omaa työhuonetta laittamaan kuntoon.

  VastaaPoista
 4. Ihanat tuolit ja superkauniit kuvat! Mukavaa päivää sinnekin :)

  VastaaPoista
 5. Aijjettä! Silmä lepää tässä värimaailmassa. Kyllä nämä pastellit purasee edelleen ja kovasti. Mukavat päivänjatkot takaisin!

  VastaaPoista
 6. Aivan upeat! Millä maalilla maalasit ja oisko mahdollista saada sävykoodia? :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä blogikolleegani!
  Tänä päivänä sisustusblogeissa esiintyy paljon samoja kalusteita ja sisustusesineitä,vaikka maailma on pullollaan toinen toistaan kauniimpia, vähemmälle huomiolle jääneitä kalusteita. Päädyin laatimaan haasteen, jossa toivoisin haastettavan nostavan esille yhden tälläisen "unohdetun", hänen mielestään upean esineen, valaisimen tai kalusteen, niin upean, että se ansaitsisi nimikkeen "maailman kaunein esine". Haastoin sinut mukaan ja toivon, että esittelet meille esineen, jota kauniimpaa sinusta ei ole olemassa. Postauksen ja haasteen tarkemmat tiedot löydät blogistani

  http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2013/04/manifesti-maailman-kaunein-esine.html

  Kiitos jos haluat ja viitsit osallistua. Odotan mielenkiinnolla, millaisia kaunokaisia haastetut esittelevät!

  Kivaa torstaita!
  -tuija-

  VastaaPoista
 8. Voi että, miten hauskan värinen on tuo maalaamasi minttuinen tuoli. Aivan ihana!

  VastaaPoista
 9. Ihanan näköistä, ai että! :)

  VastaaPoista
 10. Ihanannäköistä! Niin herkut nuo tuolit :)

  VastaaPoista
 11. Noi tuolit on niin ihanan värisiä. Rakastan noita tuoleja ja haluaisin sellaisia myös itselleni. Kirpparilla näin viimeksi maalaamattomia tuoleja pari kappaletta, olivat 9e kappale. Miehen vanhemmilla on vissiin noita pinnatuoleja jossain jemmassa.

  VastaaPoista