23.5.2013

Bestå ALE

Jaahas, taisi käydä niin, että tulemme tekemään viikonloppuna Ikea-keikan Kuopioon. Suomen Ikeoissa kun on nyt menossa Bestå-alekampanja ja meillä olisi niille tarvetta. Aluksi tarkoituksemme oli teettää puusepällä olohuoneeseen tv-kaluste, mutta sitten tulimmekin siihen tulokseen, että tämän kalusteen osalta mennään ostotavaralla. Paljon muutakin on vielä teetettävänä.... Ja Beståt on todettu hyviksi, kestäviksi ja toimiviksi. Ja kaiken kukkuraksi huomasin, että Ikea on VIHDOINKIN päivittänyt Bestån suunnitteluohjelman, joten kalusteen suunnittelukin käy nyt huomattavasti helpommin kuin ennen. Vanha ohjelma oli jotain aivan kauhean kömpelöä ja hankalaa, mutta nyt toimii!

Todella helppokäyttöinen ohjelma, jolla saa hyvän kuvan, miltä tuote näyttää huonessa. Voi muokata valmiita kokonaisuuksia tai aloittaa tyhjästä. Myös huonetta voi käännellä ja sisustaa paremman kuvan saamiseksi. Osien lisääminen ja poistaminen on nyt helppoa ja ostoslistan saa tuttuun tapaan printattua suoraan kuvasta. Tarpeeksi isoa televisiota ei ohjelmassa vain ollut.

Olohuoneessamme riittää tilaa, ja tällä hetkellä siellä ei ole mitään muuta kuin sohva, sohvapöytä ja pieni tv-taso. Tarkoitus olisi nyt maksimoida säilytystila siinäkin tilassa, jotta saadaan huoneeseen vähän täytettä ja päästään lisäksi raivaamaan varastoa tyhjemmäksi. Tv-kalusteen lisäksi tulee varmaankin myös pienempi säilytyskaluste toiselle seinälle. Kaikki olohuoneessa säilöttävä (kirjat, dvd:t jne) pitää olla kuitenkin katseiltä piilossa ovien takana.id-kuva

Viikonloppuna sitten ehkäpä selviää oikeiden kuvien muodossa, että mitä sitä kotiin tuotiin... 

2 kommenttia :

  1. Täälläkin ollaan suuntaamassa Bestå-ostoksille. :) On ne vaan niin näppäriä yksinkertaisuudessaan.

    VastaaPoista
  2. Täällä on ollut myös mielessä, että pitäisikö vaihtaa tv-kaluste tähän.. Vanha on ihana ja vielä isän itse tekemä, mutta kun se ei ole kovin kätevä säilytyksen kannalta.

    VastaaPoista