19.10.2013

Buzzing: Air Wick Black kynttilät

Pitkästä aikaa ilmoittauduin mukan Buzzadorin kampanjaan ja sain kotiin paketin Air Wickin uusia Black tuoksukynttilöitä testattavaksi.

Air Wickin uudet Black Edition -tuoksukynttilät ovat eteerisiä öljyjä sisältäviä tuoksukynttilöitä, jotka sytytettyinä levittävät ympärilleen miellyttävän hedelmäistä tuoksua. Apple & Cinnamon -tuoksussa raikas omena täydentyy mausteisella kanelilla, ja Purple Blackberry Fig -tuoksussa yhdistyvät mehukkaat karhunvatukat ja viikunat. Viihtymään kutsuvat tuoksut hellivät aisteja ja luovat tilaan kodikasta tunnelmaa. Pikkujouluaikaan talvista tuoksua ja lempeää valoa antava tuoksukynttilä on myös mainio lahjaidea.
Black Edition -tuoksukynttilöiden erikoisuutena ovat asteittain väriä vaihtavat, sateenkaaren eri väreissä hehkuvat valotehosteet. Mustassa lasilyhdyssä on läpinäkyviä koristekuvioita, jotka luovat tilaan kiehtovia kuvioita, kun kynttilän liekki heijastaa vahan läpi pehmeää, rauhallista hehkuaan. Vaihtuvat värit syntyvät LED-teknologian avulla, joka on asennettu turvallisesti lyhdyn pohjaan, kuumuudelta eristettyyn osioon. Kynttilä sammuu itsestään, kun vahaa on palamatta noin kaksi senttimetriä. Black Edition -kynttilöiden lasilyhtyjä on saatavana kahdella eri koristekuvioilla.

Black Edition -kynttilöiden palamisaika on jopa 30 tuntia. Kynttilän elinikä pitenee, kun sen sydän pidetään noin yhden senttimetrin pituisena eikä kynttilää polteta kerralla neljää tuntia kauemmin. Kynttilän lyhty on valmistettu lasista ja se sisältää pariston, joten käytetty tuote on lajiteltava kierrätykseen. Tuoksukynttilät eivät sovellu allergisten tai tuoksuille yliherkkien henkilöiden käyttöön.


Ouluun tuli tänä aamuna lumi maahan ja siellä se on koko päivän pysynytkin. Kampanja tuli siis juuri oikeaan aikaan, koska nyt pitää kaivella kaikki kynttilät, lämmön ja tunnelman lähteet pois kaapeista pölyttymästä tuomaan iloa ja tunnelmaa sisustukseen.

Kasasin kynttilöiden ympärille syksyisen kattauksen ja kynttilöissä vaihtuvien värien osalta menikin aika hyvin yksiin nämä kattauksessa mukana olleet värit. Kynttilöiden tuoksu on aika voimakas, mutta ei mielestäni kuitenkaan missään nimessä häiritsevä. Kynttilässä olevat kuviot sen sijaan ovat vähän liian "orientalia" minun makuuni, mutta aivan käyvät pelit kuitenkin kattauksiin ja tarjoilupöytiin näin joulua jo lähestyttäessä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti