8.12.2013

Pientä jouluaPienesti hiipii joulu meillekin. Ja näin anti-joulukoriste-ihmisenä pienellä tarkoitan todella pientä. Huonekuusi löysi paikkansa olohuoneesta kaverinaan Iittalan Nappulat ja Yo Zenin taulu. Keittiön ikkunaan pääsi joulutähti, jonka löysin viime vuonna Stocktalta. Punainen tekstiilijohto ja valkoinen metallitähti valon kehyksenä miellytti sen verran joulusilmää, että valaisin pääsi ostoskoriin ja kotiin. Keittiön pöydälle ostin heräteostoksena Kodin Ykkösestä Annon kaitaliinoja kolme kappaletta tableteiksi. Sattuipa vielä niin, että liinoissa oli täsmälleen samat värit kuin olohuoneen torkkupeitossa, vaikka en sitä kaupassa ollessani kyllä ajatellut tai muistanut. Keittiöön pääsi pari kappaletta hyasintteja ja Marimekon Muija astiapyyhe Elloksen vihreäraidallisen kaveriksi. Kyllä, Marimekon Muija tässä tapauksessa edustaa joulupyyhettä. Ja ilokseni vielä kaiken lisäksi löysin kuin löysinkin kaapista edellisen asunnon wc:ssä olleen kynttilänjalan, vaikka luulin sen jo ikuisiksi ajoiksi hukkuneen. Kaapissa olevat valkoinen ja musta spray-purkki kyllä hieman ajatuksissani kummittelevat tämän kynttilänjalan suhteen... Makustellaan nyt ensin aivan rauhassa. Vai mitäpä sinä tekisit? 

9 kommenttia :

 1. Kaunista! :) Minä ehkä vielä makustelisin tuota kynttilänjalkaa. Valkoinen ja musta on omaan makuun ne parhaat värit, mutta tuo pronssi on vähän nostellut päätään myös... Se sopii hyvin noiden kaitaliinojen reunan sävyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä se makustelua kaipaa. Ja saattaa olla, ettei miksikään muutu.

   Poista
 2. toi kynttelikkö näyttää hauskasti leijuvan toisessa kuvassa :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä <3 Ja kynttelikköön löin heti silmäni, ihanasti tuo kontrastia juuri tuollaisena!!

  VastaaPoista
 4. Olipa hauska löytää toinen oululainen blogi! :) Pikakelauksella kävin läpi blogiasi, ja tekemänne muutos on ihan mieletön!! On aina hienoa, kun ihmisillä on näkemystä ja taitoa toteuttaa :)

  VastaaPoista