20.1.2014

Enemmän yhteistä aikaa

Huh hei, viikonloppu meni ja pikkujouluista toipuminen alkaa olla jo voiton puolella. Myönnetään, eilen aamulla ei ollut se kaikista paras olo herätessä, mutta kylläpä se siitä pikaisesti parani c-vitamiinin ja buranan avulla. Mies kun oli ystävällisesti järjestänyt meille koko päiväksi vieraita, joista ensimmäiset tulivat jo ennen puolta päivää, oli pakko aktivoitua takaisin elämään jo heti aamusta. Ihan hyvä vain, muuten olisi varmasti mennyt pyjamassa ja sohvan nurkassa koko sunnuntai. Tämän päivän ainoa palaveri olikin melkoisen mukava sellainen. Nyt on nimittäin taas Kotiringin kanssa sopimuspaperit allekirjoitettu ja jatkossa voimme nauttia joka kuukausi tiptop-puhtaasta kodista. Onhan se nimittäin niin, että vauvan ja työn ohella tässä ei kovin älyttömiä siivouksia ehdi/jouda/jaksa suorittaa, kun noita neliöitäkin tuli laajennuksen myötä taas parikymmentä lisää. Vanhassa kodissa meillä oli Kotirinki käytössä ja olimme palveluun enemmän kuin tyytyväisiä. Mikään ei ole niin ihanaa kuin tulla työpäivän päätteeksi puhtaaseen kotiin. Palvelu on vielä niin käsittämättömän kattava, ettei täällä ainakaan normaalisti tehtäisi sellaisia puunauksia edes jouluna saati sitten juhannuksena. Kaksi vuotta meni remonttiin, nyt tällä vähäisellä vapaa-ajalla tekee mielellään jotain muutakin, kuten esimerkiksi harrastaa ja viettää laatuaikaa perheen parissa. 


Mites siellä? Onko teillä siivouspalveluita, tai muita arjen askareissa helpottavia palveluita käytössä? 


9 kommenttia :

 1. Ei ole, mutta olen miettinyt sellaisen hankkimista. Saako kysyä, että kuinka usein siivooja teillä käy, mitä käynti pitää sisällään ja mitä se maksaa? Voit vastata suurpiiteisestikin, kiinnostaa vain kovasti miten muut ovat ko. palvelun järjestäneet. Ja pakko kysyä, että tuleeko sinun järjesteltyä paikkoja ennen siivoojan tuloa? Se kun tuntuu itsellä olevan rasite, veikkaisin sortuvani liialliseen "esipuunailuun" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me otettiin nyt sellainen sopimus, että käyvät kerran kuussa. Aikaisemmin vanhassa kodissa kävivät kaksi kertaa. Silloin joka kuukausi tehtiin sekä tehosiivous kevytsiivous. Teho pitää sisällään myös kevyeen kuuluvat asiat, ja nyt se tehdään meillä kerran kuussa. Ja se on KATTAVA! Voin lähettää sinulle sähköpostiin sen lomakkeen, missä on kerrottu palvelun sisältö. Hinta menee neliöiden mukaan ja laskuri löytyy Kotiringin sivuilta. Ja siitä hinnasta sitten lähtee vielä kotitalousvähennys. Paikkoja tulee järjestettyä sen verran, että ei ole esteitä siivoukselle. Eli lähinnä vain katsoo tavarat paikolleen/pois tieltä.. niin ettei ole pikkuhousuja lojumassa lattialla kun taloon tupsahtaa tuntemattomia siivoamaan. =)

   Poista
 2. Voi vitsit. Siivousapu olisi kyllä ihanaa. :)
  Mutta mä olen niin hullu, että siivoisin ennen siivoojaa, joten anti olla...
  Tosin arkea helpottamaan olemme tehneet isot kauppaostokset ihan kylmästi netistä. Cittarin ruokaverkkokauppa on ollut käytössä kohta kuukauden meidän taloudessa, toimii loistavasti eikä tarvitse käyttää aikaa ruokaostoksiin. Mä nimittäin inhoan sitä hommaa... :D

  Ihana pieni ihminen, mahtavia kuvia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se turhaan kannata alkaa itse siivoamaan. Pieni tavaroiden järjestely omille paikoilleen riittää. Tuo ruokaverkkokauppa on kyllä houkuttelevan kuuloinen, minäkin vihaan sitä hommaa ehkä eniten maailmassa.

   Ja kiitos <3

   Poista
 3. Meillä on käynyt kaksi eri siivousfirmaa ja kumpaankaan en ole ollut tyytyväinen. Oliskohan kotirinki vastaus meillekkin, pitääpä muistaa seuraavalla kerralla kun käy siivouspalvelun käyttö mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi ettei ole toiminut. Meillä on kyllä tästä firmasta vain ja ainoastaan hyvää sanottavaa.

   Poista
 4. 2 eri firmaa on meillä käynyt ja kumpaankaan en ole tyytyväinen ollut. Täytyypä muistaa kotirinki seuraavan kerran kun kaipailen siivousapua.

  VastaaPoista
 5. Meillä kävi edellisessä kodissa siivooja joka toinen viikko. Ainoa puunaus mitä tehtiin oli, että laitettiin tavarat paikoilleen siivoojien edestä. Eli ihan kuin olisi tehty ennen oman siivouksen alkua. Maailman paras juttu! Ukkonen on sanonut, että jatketaan tänne välikotiinkin, mutta täällä kun ei oikein mikään tavara ole paikkaansa löytänyt vielä, niin en näe hyötyä.

  Joka kerran ihastelin, miten saivat suihkukaapin niin hohtamaan!

  VastaaPoista
 6. Meillä käy siivooja viikoittain. On kyllä ihanaa tulla torstaisin kotiin, kun kaikki paikat ovat tip-top. Järjestelemme koko perheen voimin tavarat paikoilleen aina keskiviikkoisin. Koska siivooja käy viikoittain, ei koti koskaan pääse kovin sotkuiseksi. Hiekkaa ja muuta roskaa tulee sen verran viikon aikana, että ainakin kertaalleen imuroimme kodin itse.
  Ihan paras juttu!

  VastaaPoista