1.1.2014

Insta Year 2013 - HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Hyvää uutta vuotta 2014. Meillä tuttuun tapaan pienellä porukalla vuosi vaihtui jo maanantaina rennossa tunnelmassa Sokeri-Jussissa ja Leskisessä. Samalla juhlimme myös joukostamme puuttuvan pariskunnan perheenlisäystä ja vietimme varpajaisia. Eilen oli rento koti-ilta kalusteiden kasauksen, siivoilun ja sohvalla loikoilun merkeissä. Samalla oli aikaa selailla puhelimesta ja Instagramista kuvia ja miettiä, että mitä sitä vuonna 2013 taas tapahtuikaan...

Alkuvuodesta heti saimme kuulla vuoden isoimman uutisen; olin raskaana. Siitä alkoi pitkä ja kiduttava odotusaika, jonka ainoita iloisia puolia oli se, että sai ostella pieniä suloisia vaatteita. Vuodenaikoijen vaihtuessa maha kasvoi ja oireet muuttivat muotoaan. Kaikki mahdolliset odotusajan vaivat ja ongelmat tuli varmasti koettua aina raskaushalvauksesta raskausmyrkytyksen kautta pitkään ja vaikeaan synnytykseen ja kiireelliseen sektioon saakka. 


Tämän vuoden lomamatkat olivat vähissä. Kotimaassa tehtiin laskettelureissuja, toukokuussa kävimme Espanjan Alicantessa ja kesällä oli kuoromatka Kaustiselle. Kuorohommat muutenkin tietenkin täyttivät vuotta tasaisesti; treenit, leirit,vappushow, syyskeikka ja uuden kauden aloitus pitivät mielen iloisena ja toivat piristystä viikkoihin. 


Kotona asiat edistyivät niin sisällä... 
Kuin ulkonakin... 
Etupiha myllättiin auki, pari isoa mäntyä kaadettiin auringon tieltä ja tilalle tuli reilu sadan neliön terassi tulipaikkoineen. 
Loppuvuosi huipentui 1.11. Pirpanan syntymään. Sairaalareissu kesti yhteensä kaikkine ongelmineen sen vajaa 3 viikkoa. Tämä kolme viikkoa oli piinaavan 9 kuukauden multihuipentuma, ja varmasti elämäni tylsimmät ja ankeimmat viikot. Jopa isänpäivä meni sairaalassa kituessa, joka pisti kyllä mielen matalaksi.  


Nyt vuoden vaihtuessa kuitenkin nämäkin kituajat alkavat jo unohtua. Saamme nauttia kotosalla työmme tuloksesta ja normaalista perhe-elämästä. Loppuvuoden pari viimeistä kuukautta olikin sitten Pirpanan täyteistä aikaa. Tänään hän täyttää kaksi kuukautta ja on jo niin iso tyttö. Tuntuu kummalta, miten tämä aika rientää ja näin lyhyessä ajassa vauva kasvaa ja kehittyy niin paljon. Tänään kahden kuukauden iässä hurmataan yleisöä; hymyillään paljon, jutellaan guuguu-gaa kielellä, vatsalleen laitettaessa pysytään jo käsien varassa, valvotaan ja seurustellaan päivisisin huomattavasti enemmän ja nukutaan pitkiä yöunia. Edes rakettien kova pauke ei häirinnyt tätä neitoa kauneusunillaan eilen.


Vuoden vaihtumisen kruunasi vielä laajennusosan valmistuminen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että vuodesta 2014 on tulossa remonttivapaa vuosi. Tai no, melkein remonttivapaa vuosi. Tällä viikolla asennetaan vielä eteisen kaapit ja fiksataan eteisen laajennuspuoli kuntoon. Sitten täytyykin yrittää keksiä, mitä tällä kaikella vapaa-ajalla tehdään jatkossa.
Ihanaa vuotta 2014 kaikille lukijoilleni! 


3 kommenttia :

  1. Melkoisen ikimuistoinen vuosi :) Olkoot tämä uusi vuosi ihanainen! <3

    VastaaPoista
  2. Suloinen Pirpana <3 Erityisen hurmaava on yläkulman hymykuva. Joko teillä on ristiäiset/nimiäiset vietetty?

    VastaaPoista