4.1.2014

Tulitikkuja ja pellavaa saunassa
Saunaamme on ilmestynyt jo jokunen tovi sitten Lapuan Kankureiden tekstiilejä. Löylyhuoneeseen valikoitui Tulitikku-sarjasta laudeliina ja tyynyt, jotka käyvät kivasti niin väriltään kuin kuosiltaankin mökkisaunamaiseen tunnelmaan. Kankureiden 46 cm syvä laudeliinakoko on kuitenkin hivenen liian pieni meidän 85 cm syvälle lauteelle, jos lauteella haluaa köllötellä ja rentoutua oikein kunnolla. Tilasimme täten myös samaa tarkoitusta varten Viilu-kylpypyyhkeen, jonka koko 85 x 150 cm on lauteellemme täydellinen. Tämä pyyhe on myös hauskan tuntuinen (70 % pellavafrotee, 30 % puuvilla), vähän karhea, mutta kuitenkin muhkea ja kiva alusta. En tiedä tuntuisiko minun makuuni pyyhkeenä liian karhealta, mutta tähän tarkoitukseen aivan loistava. 

Lisäksi hankimme kummallekin Usva-sarjan jättipellavapyyhkeet sekä samaa settiä olevat käsipyyhkeet. Olen aivan myyty näille pyyhkeille. Haluaisin hävittää kaikki vanhat pyyhkeemme ja ostaa vain ohuita pellavaisia pyyhkeitä tilalle. Aivan ihanat! Pyyhe kuivaa, ja myös kuivuu aivan erimalliin kuin normaali froteinen ja paksu pyyhe. Pyyhe myös pitää muotonsa ja ihanan materiaalinsa vuoksi näyttää paremmalta kylpyhuoneen naulakossa. Tästäkin olisi tarjolla myös toista väriä, musta-harmaa.... Hmmmm. Pitäisiköhän klikata ostoskoriin nyt, kun nimittäin näytti olevan kaikki nettikaupan mallit -20 % alekoodilla ALE tammikuuun puoleen väliin saakka! Samalla voisin sinne klikata myös Viilu-pyyhkeestä vaaleamman värin. Myös Kivi, Meri ja Taikametsä näyttäisivät aikasta kivoilta meidän saunan lauteella. Joku näistä vaihtoehdoksi tummalle, mutta mikä...? Ja josko sitä vaikka ensin lenkille ja sitten lauantaisaunaan... 8 kommenttia :

 1. Kohtuu houkuttelevalta näyttää teitin sauna. Kelpaisi! :D

  VastaaPoista
 2. Suosittelen myös Kankureiden "poistomyyntipäiviä" kesällä! Tuota samaista Usva-kangasta ostin kesällä sieltä melko edulliseen metrihintaan :)
  P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa hyvältä.. ja rahaa vievältä =)

   Poista
 3. Instassa ihmettelin sun hashtagia tulitikuista. Nymäätajusin. Kivat!

  VastaaPoista
 4. Lapuan kankureilla on kyllä ihania saunajuttuja! Tulitikut passaavat saunaan vallan mainiosti kuosina! Varsinkin puulämmitteiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se puulämmitteisyys onkin melkeinpä ainoa asia, mitä saunassamme kaipaan. Onhan ne niin erilaiset löylyt.

   Poista