23.2.2014

Miffy is coming home


Ihanien pupulakanoiden innoittamana olen tilannut tytön huoneeseen Miffy valaisimen pienokaisen iloksi. Meille tuleva pupu on s-kokoinen, eli 50 cm korkea. Sitten kun sen yövalon tarve mahdollisesti jossain vaiheessa tulee, on meillä jo unipupu valmiina huoneessa odottamassa. Kukapa pieni tyttö tästä ei tykkäisi, kun isompikin tykkää aika lailla... 

Tämä valaisin kuului myös tämän vuoden suunniteltuihin valaisin- ja sisustushankintoihin, mutta voin tämän nyt jo raksia valmiiksi siitä vielä tekemättömästä hankintakollaasista. Nyt vaunulenkille ja sen jälkeen jatkuu vaatehuoneen inventaario ja siivous. Monta tyhjää henkaria jäi jo eilisen koluamisen jälkeen. Mukavaa sunnuntain jatkoa! 


7 kommenttia :

  1. Meidän puolitoistavuotias on aivan hillitön Miffy-fani, varmaan halkeaisi riemusta, jos saisi tuollaisen (toki äitikin ilahtuisi :D ..). Mistä tilasit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä linkki: http://www.worldwide-originals.com/miffy-lamp/

      Poista
  2. Miffy, eli Nijnte on hollantilaisen kirjailija-kuvittaja-taiteilija Dick Brunan käsialaa. Utrechtissa (Alankomaissa) on aivan valloittava museo, Dick Bruna huis, jossa pääsee astumaan Nijnten maailmaan. Suosittelen käymään, jos tänne suunnalle joskus eksytte :-)
    http://centraalmuseum.nl/en/visit/locations/dick-bruna-house/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti pitää vierailla museossa, jos sinne suunnataan. Kiitos vain vinkistä. =)

      Poista
  3. Ihastuttava lamppu ja kangas on niin söpö.

    VastaaPoista