30.3.2014

Messutuliaisia ja muutakin uuttaid-kuva
Eilisiltä messuilta tarttui mukaani ihana kettu-aiheinen keittiöpyyhe, joka pääsi heti käyttöön tuparilahjaksi saadun liinan rinnalle. Muita uutuuksia kettiössä on Muuton Flow-kermakko, jonka tilasimme Nivalan Laatukalusteelta osana isompaa tilausta. Kerron siitä tilauksesta vielä tuonnempana. Lisäksi on uutta Formelle Designin Only As -taulu, jonka tilasimme Nordic Design Collectiven sivuilta.  Tämä uusi tuttavuus löytyi saamistani vinkeistä taulu- ja printtikauppoihin. Että kiitosta vain. Tilasimme yhteensä kaksi taulua ja lisäksi kortteja. Niistäkin vielä lisää myöhemmin, kunhan löytävät lopulliset paikkansa. Varmasti tullaan tilaamaan täältä lisääkin printtejä, niin monta kivaa sinne jäi vielä huutelemaan meille (tai ainakin minulle).


4 kommenttia :

 1. Teillä on kyllä kaunis keittiö. Olen itsekin meittinyt noita Formelle designin tauluja, mutta on liikaa valinnan vaikeutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Siellä oli kyllä vaihtoehtoja mistä valita. Kaikki niin kivoja.

   Poista
 2. Kivoja uusia juttuja olet hankkinut. Tuota taulua jo instassa ihastelinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä kiva ostaa jotain muutakin kuin laattoja ja laattaleikkureita. =) Onneksi jatkossa pääsääntöisesti näitä mukavampia juttuja.

   Poista