13.4.2014

Html-koodari nimeltään Sanna

Hellurei. Täällä ollaan edelleen vielä Bloggerin puolella ja nyt näyttää siltä, että tänne tullaan jäämäänkin (ehkä...). Meni vähän vaikeaksi muutama asia tuon WD:n kanssa, joten aloin sitten koodailla vähän uutta ulkomuotoa tähän vanhaan alustaan. Eipä olisi vielä hetki sitten uskonut, että tämä tyttö opettelee innoissan html-koodia. Kaikkea sitä elämä tuo tullessaa. Valmista ei vielä ole, mutta jotain pientä raikastusta olen jo saanut aikaiseksi. Tämä on vähän hidasta hommaa, kun pitää kaikkiin ideoimiini muutoksiin ensin löytää ohjeet netistä ja sitten vielä saada se ohje toimimaan käytännössä täällä omassa osoitteessa. 

Samalla kun päivitin ulkoasua ja banneria tulin myös sen verran ulos kaapista, että paljastin etunimeni. Tykkään itse siitä, että blogaaja esiintyy omalla nimellään, oli se sitten koko nimi tai vain etunimi. Joten hei vain! Olen Sanna, Sanna R. Enempää en sitten paljastakaan, ainakaan tällä erää. Nannaksikin minua kyllä kutsutaan, joten ei sekään nimi nyt mistään tuulesta temmattu ollut. Tästä eteenpäin kuitenkin jatketaan blogaamista ihka omana itsenä. 

Mites siellä on viikonloppu mennyt? Mulla meinaa jotain tautia pukata. Koko viikonloppu mennyt vähän matalalennolla, nenä tukossa ja kurkku karheana. Mitään ei jaksa tehdä, heti tulee hiki ja kuuma jos vähän liikkuu. Tytöllä oli torstaina neuvola ja rokotus, josta aiheutui myös vähän jälkiseuraamuksia, kuumetta ja pahoinvointia. Mutta nyt on kaikki taas reilassa ja tytteli on oma pirteä ja hyväntuulinen itsensä. 

Ja katsokaapas mikä ihanuus on saapunut sukumme jäseneksi. Ja tämä kaverihan on aivan rakastunut meidän neitokaiseen. Menee jo pelkästä tuoksusta aivan sekaisin. Niin suloisesti kun hän halusi vain pusutella koko ajan. Awww. Voi että tulee olemaan ihana seurata näitä kahta, kun saavat kasvaa ja kehittyä keskenään. Tuleekohan heistä parhaat kaverit...? 


9 kommenttia :

 1. Terve Sanna! :)
  Voi noita ihanuuksia <3 Ihana pitkäripsinen neiti ja toinen nuuhkii niin nätisti <3

  VastaaPoista
 2. Heippa Sanna.
  Minäkin bloggaan omalla lempinimellä, mutta miksipä en voisi blogata etunimellänikin. Meillä on virvottu varvottu ja sen jälkeen syöty herkkuja. Odotapas vain kun prinsessa hieman kasvaa, niin saat kiertää tyttösen kanssa ovia pimpottelemassa. Toisia tämä tietenkin ärsyttää mutta minusta tää on ihana perinne. Itsekin olen lapsena kierrellyt virpomassa.
  Vauva on kyllä tosi söpö ja koira kyllä niin ihana myös. Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Virpojia kävi tosiaan usemanna kerran oven takana ja arvaa vaan oltiinko täällä yhtään niihin varauduttu. No ei. Harmitti oikein. Itsekin kyllä kovastikin kiersin lapsena naapurustossa.

   Poista
 3. Suloiset kaverukset <3 Pitäisiköhän minunkin sitten vaihtaa oikea nimi ;)

  VastaaPoista
 4. Ai mitämitä, muuttiko teille tuollainen suloinen koiruus? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei meille, mutta miehen siskolle. Eli eiköhän se meidänkin vakiokalustukseen tule kuulumaan. Me ollaan se hoitola. :)

   Poista
  2. No ei huono diili lainkaan :D

   Poista