16.5.2014

Huulipunavallankumous!

Punainen kannustaa ja innostaa naisia pitämään huolta hyvinvoinnistaan pienillä teoilla. Uskomme, että tie merkittäviin tuloksiin lähtee pienistä onnistumisista. Uskomme myös, että onnistumiset saavat lisäpotkua rohkeudesta ja itsevarmuudesta. Mikäpä muu olisi siihen parempi onnenamuletti kuin vähän rohkeampi huulipuna? Haastamme kaikki naiset mukaan Huulipunavallankumoukseen aloittamaan onnistumisen kierteen! Punaa siis huulesi 16.5. merkiksi siitä, että naisten sydän- ja hengitysterveys on lähellä sinunkin sydäntäsi. Kutsu myös ystäväsi mukaan ja julkaise kuva punaisista huulistasi. Tehdään yhdessä punaisen suukon arvoinen kampanja!Hyvää huulipunavallankumouspäivää ihanat leidit! Minä, joka t o d e l l a harvoin käytän mitään muuta huulissa kuin vaseliinia, repäisin heti aamusta, vaikka ei ollut edes työpäivä. Aamulla rento kotiasu päälle ja kaveiksi Oriflamen luottopuna. Meneehän se kotipäivä näinkin. Täällä on nyt kaksi vuotta laukannut jos jonkinmoista lähettiä ja postipoikaa/-tyttöä tuomassa jotain pakettia, ja aina sitä näyttää ovea aukastessa siltä, että sitä ovea ei ole kovinkaan pitkään aikaan avattu. Mutta tuleeko silloin ketään, kun on vaatteet päällä ja punat huulessa? EI!

Paitsi että tuli kuitenkin vanha työystävä lounastreffeille ja tyttöä katsomaan. Kyllähän sitä juttua taas riittikin, kun ei sitten meidän häiden(!) olla treffattu kunnolla varmaan kuin kerran. Mutta eipä siinä mitään, jatkuuhan se juttu pidemmänkin tauon jälkeen. Varsin mukava päivä siis tähän mennessä.Seuraavaksi toisen ihanan naisen kanssa salille hikoilemaan ja siitä ulos syömään. Punat pysykööt huulissa koko päivän, kunnes pää tyynyyn painautuu.

Ihanaa perstaita kaikille! Laittakaa mulle huulipunavallankumouslinkkejä ja pusuhuulia tulemaan! Jei! 

4 kommenttia :

 1. Upea punaisen sävy ja tosi kauniisti meikattu. Karlankin postauksessa pari päivää sitten esiteltiin täydellinen punainen huuliväri. Pitäisiköhän itsekin ostaa elämän ensimmäinen punainen huulipuna... Vaikka huomisen kemuihin. Kivaa perjantaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se punainen puna pitää meikkilaatikossa olla (vaikkei sitä juuri käytäkään :)). Onpahan sitten kun sitä tarvitsee... Ja sitä paitsi, kyllä siihenkin vain alkaa tottua, kun vain uskaltaa käyttää.

   Poista
 2. Ihana puna. Itse olen pitkään halunnut itselleni reilun punaisen huulipunan mutta varovasti olen aloitellut kunnon punaisella huulikiilteellä joka on kyllä tosi lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulikiilteellä onkin hyvä testailla, niin minäkin olen tehnyt. Jotenkin softempaa se lopputulos.

   Poista