13.6.2014

Kaverin kotona

Miksi kuvata vain omia nurkkia kun voi käydä välillä vieraissakin. Tästä alkakoon uusi juttusarja, jota päivittelen aina sitä mukaan kun pääsen kavereitteni ihania koteja kuvaamaan. Tässä kodeista ensimmäinen; 2012 rakennettu, ihanan valoisa ja avara erillistalo Oulussa. Valtavista, lattiasta kattoon yltävistä olohuoneen ikkunoista tulee mahtava valo näin kesäaikaan koko alakertaan, portaikkoon ja yläaulaan saakka. Olen aivan rakastunut tuohon olohuoneen tauluun. Tahtoo samanlaisen! Ja tuo keinu... voi että mua harmittaa, kun omaa vanhaa ei ole enää tallessa. Taisi mennä mummon mökin myynnin yhteydessä keinu kaupan päälle, kun ei ollut mahdollisuutta käydä tarkastamassa nurkkia ennen luovutusta. 

Mutta tämä koti... Eikös olekin ihana? 

10 kommenttia :

 1. Tyylikkään moderni. Erilaista kuin meillä mutta ehdottomasti viihtyisin. Itsekin olen ystävien kodeissa kuvaillut ja yksi koti on mielenpäällä joka pitää pian kuvata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni erilainenkin sisustus miellyttää silmää ja on kiva katsella, vaikka ei itselleen sitä haluaisikaan.

   Poista
 2. Aivan upea koti ja hyvin sen henkinen, mitä meidän uudelta talolta toivon. Ihanaa nähdä musta nahkasohva, kun meilläkin siihen päädyttiin.

  VastaaPoista
 3. Ihana nojatuoli:), ja kaunis koti muutenkin.

  VastaaPoista
 4. Kaunis koti ja aivan ihanat keittön tuolit.

  VastaaPoista