25.6.2014

PolttaritOlipas meillä mukava päivä eilen ystävän polttareita vietellen. Vaikka polttarit järjestettiinkin pikaisella aikataululla ja melkoisessa kiireessä, taisimme onnisua melkoisen hyvin. Eikös se ole tärkeintä, että tuleva morsian on kuin puulla päähän lyöty, kun kaappaamme hänet mukaamme marketin parkkipaikalta? Eikös se ole tärkeintä, että morsianta hemmotellaan, vähän hyväntahtoisesti kiusataan ja pidetään kuin kukkaa kämmenellä koko päivä? Eikös se olekin kaikista tärkeintä, että morsian hymyilee taukoamatta? Kuulemani mukaan tämä kaunis, rakas prinsessa hymyilee edelleenkin, joten kaiketi mission completed. Kiitos kaikille osallistujille vielä tätäkin kautta! Pus! Seuraavaksi keskitytäänkin häähumuun, ihanaa. 

Olenko todellakin tullut vanhaksi, vai onko tämä kaiken kiireen ja ajanpulan summa, että olin aivan naatiipoikkiväsynyt illalla kun pääsin kotiin noin kello 21. No eipä sillä, yhtä lailla väsynyttä sakkia oli koko pöytäseurue aamusta ast kestäneen jännittämisen ja touhuamisen sekä täyttävän illallisen jälkeen. Kiva oli tulla kotiin, nähdä vielä pikaisesti pikkuinenkin ennen yöuniaan ja ottaa sitten lököasento sohvalle. Koska tv:stä tuli taas (en käsitä miksi!?) jalkapalloa, nukadin sohvalle alta nanosekunnin. Jalkapallo, tuo maailman paras unilääke! 

Onko teillä polttareita ja kesähäitä tulossa tälle kesää? 

2 kommenttia :

  1. Aaah polttarit <3 omat tai toisten, parhaat juhlat ikinä (häiden jälkeen). Loppukesälle on polttarit ja tottahan toki häät niiden päälle. Niitä kyllä innolla odotan. Juhliminen on mukavaa mutta täällä päässä myös yksi jota sohva kutsuu liiankin helpolla. Jalkapallo plaaahh (näyttäisin peukkua alaspäin jos se onnistuisi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan ne mukavia, varsinkin kun niistä saa oikeasti morsiamen näköiset ja oloiset. Mikäs sen ihanampaa kuin onnesta hehkuva morsio.

      Poista