2.8.2014

Siinä ne on! (Tuliaiset vol. 1)


Hyvää kannattaa odottaa, sanotaan.
Onneksi en ole tyytynyt yksiinkään kokeilemiini kiiltonahka avokkaisiin, jotka ovat olleet sarjasta "ihan ok", "nää on ehkä vähän liian isot, mutta meniskö pohjallisen kanssa" ja "vähän tuntuu kuin saattais alkaa hiertämään kun hetken kävelee". Istanbulin reissulta löytyi nimittäin täydellisen tuntuiset avokkaat jalkaan ja vielä täydellisemmän tuntuinen alennusprosentti lompakolle. Merkki on Nine Vest ja hintaa näille jäi vain muutama kymppi. Extra-kivaa ulkonäköön tuo kantikas korko ja mukavuutta menoon pohjassa oleva liukuesto.
Samalta reissulta löytyi myös mokkanahkaiset, hieman matalammalla korolla olevat avokkaat arki- ja työkäyttöön. Myös tämän mallin avokasta olen etsinyt jo pidemmän aikaa. Kaapissa on vain kymppikorkoja eikä niillä meinaa jaksaa kokonaista työpäivää hippasta, ei sitten millään. Näissäkin roikkui mukavasti - 60 % alennuslappu kyljessä, joten ei muuta kuin kassan kautta kotiin. 

7 kommenttia :

 1. Viisas nainen. Ne "melko ok" ostokset kannattaa tosiaan jättää ostamtta. Vielä kun itsekin oppis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku hiljaa tässä on itsekin alkanut vasta oppimaan. :)

   Poista
 2. Kengät pitääkin olla just eikä melkein. Itsekin olen etsiny hyviä mustia korkkareita mut en vain löydä. No pitää rauhassa etsiä. Ihan huippua kun löysit huiput kengät noin edullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne näköjään joskus sitten vain kohdalle tulee, vaikka epätoivoiselta meinaa välillä vaikuttaakin. Älä anna periksi.

   Poista