30.9.2014

Pihlajanmarjoja ja syyspukuja

Minä rakastan, rrrakastan pihlajoita ja niiden marjaloistetta syksyisin. Mahtavaa on se, että täällä meillä päin niitä ainakin piisaa. Tällä hetkellä kun lähimaastossa kävelee, näkee vain punaisen hehkuvan meren. Harmillista taas on se, että omalla pihallamme olleet kaksi upeaa vanhaa pihlajaa saivat salaojistusmylläyksen myötä lähtöpassit. Nämä olivat minulla kyllä suojelukohteina, mutta en onnistunut niitä pelastamaan. Mutta se on varma, että uusia hankitaan. Sunnuntaina käytiin tyttelin kanssa nauttimassa aurinkoisesta syyssäästä ja pihlajoiden marjaloisteesta kävelylenkillä.

Löysin tytön syyspuvun Stockan alesta viime keväänä. Reiman pirtsakan keltaisen puvun sai silloin -40 % alennuksella. Söpöt kengät saatiin kaveriperheeltä Espoosta. Myssy (ja siihen mätsäävät lapaset) on HenkkaMaukaulta. 

Ensimmäinen vaate, joka tytölle ostettiin odotusvaiheessa, oli Villervallan raidallinen jumpsuit. Se on ollut koko ajan kovassa käytössä. Talvella se oli hyvä kerrosvaate toppapuvun alle ja keväällä/kesällä sitä saattoi käyttää päällysvaatteena ulkoillessa. Jumpsuitin käytyä auttamattomasti pieneksi, olen etsiskellyt uutta vastaaja jo tovin löytämättä kuitenkaan mieluista. Nyt sellainen löytyi. Mainion luonnonvalkoinen jumppari sinisin ruutukuvioin oli täydellinen. Kangas on mahtavan jämäkän ja hyvälaatuisen tuntuista ja malli on syötävän söpö. Toivotaan, että tämä koko mahtuu vielä ensi keväänä ja kesänä, on kyllä niin mieluinen vaate nyt kaappiin ilmestynyt. id-kuva

8 kommenttia :

 1. Nyt näitä lastenvaatejuttuja pitää lukea ihan eri silmillä, mamman silmillä. Täytyy aina välillä hillitä itseään, sillä ei pikkuinen vielä kovin paljon tarvitse. Vaatteet ovat nykyään kivoja sekä väreiltään ja malleiltaan. Toista se oli 80-90-luvun taitteessa. Neonvärinen haalari ja muuta mukavaa... on lapsilla ollut monet naurut vaatteita katsellessa. Tuollainen jumpsuit kyllä vaikuttaa kivalta ja käytännölliseltä. Mistäs niitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän ostin Zeppeliinin Metsolasta. Näitä on varmasti monellakin merkillä, mutta tänä oli ensimmäinen silmää miellyttävä nyt tänä syksynä.

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja tosi kivan näköinen tuo Reiman keltainen välikausihaalari, ihanan pirteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli kevätmallisto mutta ajattelin sen olevan just ihanan pirtsakka syyspukuna.

   Poista
 3. Meilläkin on pihlajanoksia ollut jo useamman kerran maljakossa. Ne on niin ihania. Voi ku ihania vaatteita. Keltainen on niin mun lemppis ♡

  VastaaPoista
 4. Oih, onpa teillä siellä tosiaan upea pihlaja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kyseinen puu oli tuossa lähistöllä, kävelylenkin varrella.

   Poista