2.10.2014

Kunttaan kurkistus

Pieni kurkistus, mitä pihallamme on pari päivää touhuttu. Tai lähinnä siis  Kaitsu ja muutama muu raavas mies ovat touhunneet. Pari iltaa sitten takapihallemme käytiin kaatamassa vaihtolavallinen kunttaa. Eilinen ja toissailta sitä on raahattu paikoilleen illan täyspimeyteen saakka. Tämän jälkeen vielä kasteltu pilkkopimeässä taskulampun kanssa seisten. Sanotaanko näin, että vaikka piha on edelleen aivan puolitiessä ja aukirevitty, näyttää se kuitenkin melkoisesti paljon paremmalta nyt kuin pari päivää sitten. Jatkoa seuraa... Mukavaa päivää! 

10 kommenttia :

 1. Jos meidän pihaan ikinä vaan kävisi kuntta, ottaisin sitä ehdottomasti! Mutta ei se oikein taida istua tähän lehtipuu-rantamaisemaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä minulle ranta- ja lehtipuumaisemakin kelpaisi! :)

   Poista
 2. Voi kuntta sentään ;) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Piha hommiin saa aikaa kulumaan mut lopputulos on aina sit vaivan väärti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan näin. Ja toivotaan, ettei sitten jatkossa tarvii koko ajan olla siellä pihalla kökkimässä hommissa, vaan saa nauttia näistä antimista.

   Poista
 4. Tuo on niin hieno! Meidänkin piha tarvitsisi ehostusta juuri tuon muodossa. Saanko udella mistä tilasitte ja mitä kustansi esim. neliö vai miten kuntan hinta määritellään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja pahoittelut, että olen unohtanut vastata tähän!
   Me saatiin tämä kuntta ilmaiseksi Kuusamosta tutun kautta. Esim VRJ:n sivuilla sanotaan kuntan olevan 18,50 eur/neliö (sis rahti).

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Toivotaan! :) Ja toivotaan että marjat tulee omasta pihasta ensi syksynä.

   Poista