17.10.2014

Torstain kuulumiset

Huomenta.
Tänään minulla on kotipäivä ja kunhan tyttö heräilee, niin aletaan keksiä mitä kivaa sitä tänään puuhattaisiin yhdessä.  Eilinen hurahti ohi niin, ettei sitä edes ehtinyt huomata. Kävimme lounaalla Ticklerin ja Nannan kanssa Yuki Sushissa, joka oli minulle ja Nannalle täysin uusi tuttavuus. Täytyy myöntää, etten edes tiennyt paikan olemassaolosta ennen eilistä. Mutta ruoka oli perushyvää ja paikka oli viihtyisä, vaikka sisustus ei ehkä sushi-ravintolasta antanutkaan viitteitä.  

id-kuva
Töiden jälkeen pikapikaa kotiin ja hyppy työvaatteista vähän rennompaan. Pieni välipala nassuun ja kohti kuorotreenejä. Tuntui kuin sielläkään ei olisi aikoihin ollut; toissaviikolla ei ollut harjoituksia ja viime viikolla me kilisteltiin parin kaverin kanssa Leskisen Naistenillassa. Että olihan se mukava päästä taas laulamaan ja näkemään kavereita. Ensi viikolla onkin sitten taas syysloma, eikä treenejä.... toisaalta jos samaan aikaan on Amsterdamissa, niin se ei niin kovasti harmita enää. Viikon päästä tähän aikaan olemmekin tyttöjen kansssa jo ensimmäisellä hotelliaamiaisella. Aika siistiä.  

Mekko: Create
Neulejakku: Boss (Pukumies) 
Farkut: Only (Mick's) 
T-paita: Vero Moda (Mick's)

3 kommenttia :

 1. Yuki on minusta itseasiassa parempi kuin Tomo! Annosvaihtoehtoja tuntuu olevan enemmän? Ja plussaa opiskelija-alesta, johon minä olen oikeutettu tätä menoa kohta koko loppu elämän, haha...

  VastaaPoista
 2. Hienoa esitellä teille uusi sushipaikka. Kiitos seurasta! Missä välissä sä nuo kuvatkin räpsäisit?

  Kuten Lindakin, tykkään Yukista enemmän kuin Tomosta. Tosin tämä oli eka kerta mullekin syödä tuolla itse ravintolassa, yleensä haen annokset kotiin.

  VastaaPoista
 3. Ihanat asukokonaisuudet ja toi farkkuasu tosi mieleinen.

  VastaaPoista