24.11.2014

Kuulumisia


Moikka! Mites siellä meni viikonloppu? Heti kysyttyäni tuon, minulla löi tyhjää... Mitä me tehtiin viikonloppuna? Miten voin olla unohtanut koko viikonlopun jo maanantai-iltana? Hetkinen kun mietitään. Perjantaina palattiin töistä kotiin normaalisti Makkarakaupan kautta ostoskassi pullollaan ribsejä. Kaverit naapurista ostivat meiltä alakerran vessan allaskalusteen tieltä pois ja piipahtivat iltakävelyllä. Siinä nautittiin kuin huomaamattamme myös lasilliset punaviintä heidän kanssa ennen kuin aloimme omalla porukalla ribsien paistoon. Saimme samalla pieneltä viisivuotiaalta kutsun seuraavalle päivälle synttärikemuihin, joten sinnehän me suuntasimme sitten lauantaina lahjapaketin kanssa. Ensimmäistä kertaa maistoin raakakakkua (vadelmista) ja olihan se hyvää. Sitä täytyy ehdottomasti tehdä itsekin joskus. Lauantaina ei sitten mitään sen kummempaa tapahtunutkaan, eikä kyllä sunnuntainakaan. Että kovin oli rauhallinen ja kotoilun parissa vietetty viikonloppu meillä. Vessaremontti edistyi jonnin verran, mutta mitään esiteltävää aineistoa ei todellakaan vielä ole. Tänään vietin vielä kotipäivän tyttelin kanssa, mutta huomenna suuntaan työreissulle Jyväskylään ja treffaan samalla aimo joukon ihania blogisiskoja. Aivan huisia! 

Joku aika sitten FDS:lta tilaamani paketti sisälsi Menun Multibasketin lisäksi myös Muuton Balance maljakkosetin. Setti ei ole kooltaan järin iso, mutta jämerän tuntuinen kuitenkin. Alusta on oikeasti painava ja huteran näköiset vaasit pysyvät sen päällä pystyssä magneetin avulla. Tykkään! 

6 kommenttia :

 1. Täällä tauti senkuin jyllää eikä loppua näy. Huumori lähti nosteleen jo jokunen päivä sitten enkä tajua mistä tämmöisiä tauteja oikein tulee.
  Ihanaa kun tapaat blogiystäviä, huippua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti alkaa jo kuulo pikku hiljaa pelata! Pikaista paranemista. <3

   Poista