19.12.2014

Näkymiä

Nyt herää unisimmatkin silmät heti alakertaan tullessa, kun portaikosta avautuu näinkin valoisat näkymät(toki vaatii valojen päälle laittamista ensin). Vaaleammat matot sekä olo- että työhuoneessa tekevät ihmeitä kaamoksen keskellä. Luonto hyökkäsi sisään, kun kuusi kannettiin omalle paikalleen eilen illalla ja sitä olen tässä pikku hiljaa koristellut juhlakuntoon. Kuusen tuoksu on huumaava. Kuusetta on menty meillä jo monta vuotta, mutta nyt oli sen aika taas palata jouluperinteisiimme. Meille molemmille oli aivan itsestään selvyys, että kuusi on aito. Muovikuusetkin voivat olla kauniita ja jopa aidon näköisiä, mutta ei niihin tuoksua saa, ei sitten millään. Ja varisevat neulaset, nehän vain kuuluvat asiaan.

Tänään ties monennettako kertaa joulukaupoissa pyöriessäni ihmettelin kaverille ääneen, että mikä mua oikein vaivaa... Normaalisti en ole joulukuussa suostunut enää kaupoille lähtemään lainkaan. Jos hyvä tuuri on käyny, olen saanut delegoitua ruokaostoksetkin Kaitsulle ja säästynyt siltäkin keikalta. Nyt olen hakemassa milloin mitäkin, tänään Hemtexiltä pellavaliinaa joulupöytään. Ja siis mikä tästä tekee kerrassaan outoa, jopa huolestuttvaa; täysin tyytyväisenä olen tungoksessa ja joululaulurallatuksessa kulkenut... Onko se nyt jotenkin salakavalasti tapahtumassa? Voiko tämä olla sitä? Ei kait... minusta vain ole tulossa... j-o-u-l-u-i-h-m-i-n-e-n1? 

12 kommenttia :

 1. Ihanat näkymät kyllä! <3 Ja kylläpä alko taas vähän harmittaan kun ei hommattu oikeaa kuusta!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuusi teillä! Me nostetaan huomenna sisälle - ei ole aidon voittanutta :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuusi ja ihana matto. Jaa´a vaikuttaisi tosiaan siltä, että sinustakin kuoriutuu äitiyden myötä jouluihminen ;) eihän se ole paha asia ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä se nyt vaikuttaa joo. Mutta otamma asiasta vain ilon irti. :)

   Poista
 4. Upea kuusi :) Ja hei, susta on ihan selkeästi kehkeytymässä jouluihminen :D Mutta nauti siitä tunteesta, se on ihana :D Minäkin oon esikoisen jäljiltä muuttunut pähkähulluksi jouluihmiseksi :D Lapset tekee ihmeitä :) Ihanata lauantaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se muu auta ku laittaa tonttulakki päähän ja alkaa joulupuuron keittoon. Muutama vuosi menee niin näytän varmaan joulumuorilta. :)

   Poista
 5. Meilläkin pirtissä on aina aito kuusi, muuten ei joulu tule. Tervetuloa meidän jouluhöppänöiden joukkoon ;)

  VastaaPoista