5.4.2015

Easter #OOTD
Pääsiäinen... tässä se kuluu sivussa. Minusta esiin kuoritunueen joulumuoriuden lisäksi olin ajatellut panostaa myös pääsiäiseen. Olin ajatellut ensimmäistä kertaa elämässäni laittaa hyvissä ajoin ruohoa kasvamaan. No en muistanut. Olin ajattellut käyväni keräämässä pajunoksia maljakkoon. No en jaksanut. Olin ajatellut ostavani narsisseja pöydälle. No en hoksannut. Miten se pääsiäinen tulikin niin yllättäin. No tyttöä vartenhanhan näitä juttuja laitetaan, eikä hän vielä onneksi näistä mitään ymmärrä. Ehdin siis ensi vuonnakin aivan vallan mainiosti. 

Eilisellä kyläilyreissulla päällä oli Pukumiehen sovitusreissulta mukaan lähtenyt Joseph Ribkoffin musta mekko. Tästä tulee varmasti melkoinen luottovaate, koska rypistymättömän materiaalin ja mielenkiintoisen mallin vuoksi tätä voi asustaa moneen tilanteeseen. Epäsymmetrinen hameen helma muistuttaa aika ajoin jopa pussihousuja. Tennarit jalkaan ja lentokoneeseen tai korkoavokkaat illaksi ja ravintolaan. Ja kunhan ei liian kuuma ole, vaihto vain mataliin sandaaleihin ja kaupunkikierrokselle. Täydellinen mekko siis niin matkoille kuin töihin ja miksei myös viihteelle. Ison lörppäkauluksen taakse voi sitten vaikka piiloutua, kun otetaan kuvia ja ujostuttaa. 

5 kommenttia :

 1. Mulle tulee joka vuosi pääsiäinen yllättäen, ruohot jää vuosi toisensa perään kylvämättä mutta onneksi lapset tuo aina koulusta :D Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, katsotaan olenko ensi vuonna yhtään tämän enempää ajantasalla... Pyhien jatkoa myös sinne!

   Poista
 2. Ihana pussihame, ja niin hauskat kuvat:) Mukavaa pääsiäistä sinulle...

  VastaaPoista
 3. Sinulle ihanainen on haaste blogissani :)

  VastaaPoista