31.5.2015

Kun muut juhlivat....

amppelimansikka reima terassi
Monen muun juhliessa eilen valmistuneita, ylioppilaita ja muita kesälomille lompsijoita meidän poppoo puuhasteli pitkän päivän pihalla. Istutusallas on täyttynyt hiljalleen perennoista, kesäkukista ja hyötykasveista. Eilen istutimme tytön kanssa amppelimansikkaa altaan reunalle roikkumaan. Olen hyödyntänyt leca-soraa sekä osittain myös parvekelaatikoita istutuksissa, jotta koko allasta ei tarvitse täyttää mullalla. 

yrttejä amppelimaksikka istutusallas
istutusallas

pergola

Sillä välin toisessa päätä terassia Kaitsu kasasi pergolaa. Alunperin tarkoituksemme oli tehdä se itse alusta saakka ja puusta, mutta kun bongasimme varteenotettavan vaihtoehdon Askosta, päätimmekin mennä siitä missä aita on matalin. Jos kasattavassa tuotteessa voi olla huonot, epäselvät ja hiirenkakan kokoiset ohjeet, niin tämä oli sellainen tuote. Ei mennyt aivan eka yrittämällä putkeen. Ja toisenkin jälkeen olimme edelleen sormi suussa katosverhon kanssa, joten jouduimme tekemään pienen lunttausreissun myymälään. Sieltä saimmekin sitten aivan erinäköiset ohjeet, kuin ne tuotteen matkassa olleet. Liian helppoahan se olisikin niillä oikeilla ohjeilla ollut.


asko shadow katos

Edelleen on kaikki puolitiessä ja terassia täyttää myös mm. maalauspukit odottamassa aidan maalausta. Kuitenkin koko viime kesän tyhjää terassia katseltuamme, olimme aamuisesta näkymästä keittiön ikkunassa kovasti mielissämme. Kyllä pienetkin askeleet saavat hymyn huulille. 

shadow-katos

6 kommenttia :

 1. Täällä myös eilinen vierähti pihaa puuhatessa. Sen verran pääsin nauttimaa yo-juhlista että päivällä kövin kuvaamassa erään todella sievän ylioppilaan lähi pellolla. Kiva kuvauskeikka siis mutta punkkien pelko meinasi välillä iskeä sillä tollona laitoin hameen päälle sinne lähtiessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi että muakin pelottaa nuo punkit aivan sikana, varsinkin nyt kun on tuo pirpanakin.

   Poista
 2. Me oltiin juhlissa ja edelleen samalla reissulla, mutta mulla vaan polttelisi päästä hommiin. Koti on kiireisen loppukevään jäljiltä kaaoksessa ja pitäisi päästä siivoamaan jne., että
  Voisi oikeasti rentoutua :D Ihanaa, kun loma alkoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kevät, valo ja lämpö pistää vipinää niin koti- kuin pihapuuhiinkin. Ei meinaisi mitään muuta malttaa tehdäkään.

   Poista
 3. Ihana pieni puutarhuri ja tosi kivannäköinen terassi teille valmistumassa :)

  VastaaPoista