18.5.2015

Olaplex

Bileiden jälkeinen maanantai. Se ei tällä iällä enää naurata. Mutta taas toisaalta maanantai, joka pitää viettää toipuen lauantaisista nelikymppisistä, on mahtava viettää kampaajalla itseään hemmotellen. Olen jo niin monesta blogista lukenut Olaplex-hypetystä, että pakkohan sitä oli itsekin kokeilla. Mitä se sitten tekee? Goalasin sivut kertovat näin:

Olaplex käsittelyillämme pystymme vaalentamaan hiuksiasi huomattavasti enemmän kuin aiemmin olisimme voineet kuvitellakaan. Tekemään värjäyksiä siten, että väri säilyy kirkkaampana ja intensiivisempänä pidempään sekä tarjoamaan rakennekäsittelyjä ollen varmoja, että hiuksesi ovat käsittelyn jälkeen erinomaisessa kunnossa.

Olaplex on Yhdysvalloissa vuonna 2014 kehitetty aines, joka ehkäisee hiusten kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja vaurioitumasta sekä korjaa jo vaurioituneet rikkisillat takaisin ehjäksi ja vahvistaa tätä liitosta palauttaen hiuksen alkuperäiseen rakenteeseensa. Tämä teknologia on hiustenkäsittelyn mullistava uutuus ja mitään vastaavaa ei koskaan aikaisemmin ole pystytty kehittämään. Lopputulos on välittömästi silmin nähtävissä ja käsin kosketeltavissa. Ja mikä parasta, kyseessä ei ole aine, joka väliaikaisesti täyttäisi vaurioituneiden hiussuomujen välit vaan Olaplex rakentaa rikkisillat uudelleen, joten tulos on pysyvä.


Minulla on karhea ja luonnontaipuisa hevosenharja, joka vaatii normaalisti ärhäkkää öljyä tai muuta voiteluainetta, että sen saa ojennukseen, suoraan ja sileäksi. Tämän hoidon jälkeen hiuksiini ei laitettu mitään aineita. Kuitenkin hiukseni olivat todellakin sileämmät ja helpommin harjattavat. Ainoa varjo täydellisen tuntuisten hiusteni lomassa oli väsynyt naama, joka masensi kokonaisukuvaa melkoisesti. Pieni hymyn pinnistys kauppareissulla, iso lautasellinen salaattia naamaan ja käpertyminen sohvalle suklaavanukkaan kanssa. Joo, tuli kaupassa mielitekoja. Mutta huomenna taas petrataan, huomenna on pirteämpi päivä.

6 kommenttia :

 1. Apua,mie en ole kuunaan moisesta kuullutkaan. Mulla on myös sellainen karkea, pörröinen hius joka elää ihan omaa elämäänsä. Arvaapa miltä tää pehko näyttää täällä Turkissa kun ilma on kostea, WOW.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä sitten testaamaan tätä. Aika mainio juttu.

   Poista
 2. Tuota pitäisi kyllä testata. Itselläni on myös samankaltainen hiuslaatu, ja todella vaatii öljyä karheuden taltuttamiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Hoidosta on nyt pari viikkoa, enkä vieläkään ole laittanit tipan tippaa mitään öljyä tai silottajaa päähäni.

   Poista
 3. Tuo olaplex kuulostaa kyl huippu hyvältä jutulta mikäli se oikeasti toimii. Mullekkin tais kampaaja siitä viimeksi sanoa jotain..muistaakseni. Kauniita kuvia. Tyylikäs tuo sinun takki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaikuttaa toimivan ainakin minun kohdallani. Kiitos, on kyllä suokkaritakkejani.

   Poista