6.5.2015

Vappupallo, Pappuvallo

Vappupallo olohuoneesa
Ulkona on taas niin sateista ja harmaata, ettei uskoisi kesän olevan ovella. Jos vuodenaika pitäisi pelkän ikkunakurkistuksen perusteella päätellä, niin syksyhän siellä on. Piha rehottaa karuna odottaen jotain toimenpiteitä. Voisin jopa väittää, että se kiusallaan näyttää vieläkin huonommalta kuin sen oikeasti kuuluisi. Onneksi ikkunoissa on kaihtimet, vaikkakin erittäin huonot sellaiset. En muuten missään nimessä suosittele ostamaan kaihtimia Sandbergilta.  Mitä ne on meillä nyt olleet ikkunoissa, kolmisen vuotta, ja joka toisesta on jo hyrrä rikki. 

Mutta on meillä sentään vappupallo. Voitteko uskoa, että tämä on ensimmäinen vappuasia, mitä meillä on koskaan ollut! Siis on minulla varmasti pienenä ollut vappupallo ja kotona oli serpentiiniä ja simaa, mutta niinköstä aikuisiällä. Olihan minulla jo haaveissa vähän sisustaa vappua muutenkin, kun ajattelin, että tytteli siitä tykkäisi. Mutta ei vain ehtinyt, ei yksinkertaisesti millään. Tyttö sai kuitenkin kummitätiltään kukkapallon, kun kävimme hätäisillä keikkatarveostoksilla aattona. Ostin samalla reissulla itse hänelle sellaisen viirin, mikä pyörii tuulessa tai puhaltaessa... Mikä se on nimeltään? Mutta eipä sekään oikein vielä kiinnostanut. Mutta pallo oli ehkä elämää suurempi ilo ja kiva niin. Pallolla selvisimme tämän vapun vielä oikein mainiosti. Ja näin vapun jälkeen se menee vaikka viherkasvista.

Vappupallo työhuoneessa


Vappupallo ja tyttö

Ja ei, hän ei ole pahanteossa, vaikka ilme voisikin niin kertoa. Kynät on lupa ottaa ja niillä piirtää. Kova tyttö onkin piirtämään. Toivottavasti on tässä taidossa tullut vain ja ainoastaan isäänsä. 

10 kommenttia :

 1. Ihana neitokainen. Upeita, valoisia kuvia.

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Todellakin, ja on vieläkin. Tuo viherkasvi ei kastelemattomudesta kuole.

   Poista
 3. Joo ilme on sellainen, että uskaltaakohan näitä kyniä ottaa kun ihan kameralla kuvataan :D Täällä on vapuksi aina serpentiinit ja ilmapallot, sekä itsetehdyt sima ja munkit. Tuo string kokonaisuus on niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Simaa kyllä haluaisin tehdä itse, en ole koskaan tehnyt. Se on niin hyvää. Munkeista en niinkään välitä.

   Poista
 4. Hih :) ilme kyllä näyttää siltä että olisi pahanteossa :D mukavata torstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Taisi olla kuvissa vieläkin velmumpia ilmeitä kuin tämä. Se tuo kamera tekee ihmeitä käyttäytymiselle. :)

   Poista