24.10.2010

Lauantai

Lauantaina meillä oli treffipäivä. Käytiin katsomassa Napariirin Sankarit. En edes muista, milloin olisin viimeksi käynyt leffassa (lukuunottamatta vähän aikaa sitten ollutta ilmaiskeikkaa Täällä Pohjantähden Alla 2 -leffaan).


Oli vallan hyvä elokuva, sellainen letkeä "aivot narikkaan" tyylinen komedia. Muutenkin tykkään tosi paljon suomalaisista leffoista. Nissä vaan on joku mikä miellyttää tätä naista. Kai se on sitten se suomalainen huumori, tai jotain. Ja tässä vielä lisänä mahtavat lapin maisemat. Leffa oli kuvattu Ylläksellä, ja tutun näköistä olikin. Samoissa maisemissa oltiin syyskuussa Iso Ilon kanssa keikkailemassa. Tulipa kyllä taas  ikävä Napapiirin yläpuolelle. Onneksi kahden viikon päästä on Levin avajaiset! :)

Leffan juonihan on juurikin se, mitä leffasta mainostetaan... "Miten vaikeeta voi olla yhden digiboksin ostaminen?" Ja näyttää todellakin olevan vaikeaa. Sitä boksia siinä Janne kavereineen tyttöystävälleen Inarille metsästää ja joutuu mitä uskomattomimpiin tilanteisiin ja seikkailuihin siinä sivussa. Ei tunnu pojilla oikein onni olevan myötä... joskus näköjään kaikki voi mennä todellakin pieleen.
 

Leffan jälkeen sitten tapaaman ystäviä, syömään herkkutapaksia ja ottamaan muutama olut paikalliseen olohuoneeseemme ja maailman parhaaimpaan pubiin Oluthuone Leskiseen. Ja niinhän se sitten vierähtikin yllättäen yöhön saakka... :) Kivaa oli!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti