22.10.2010

Parhautta on... Iso Ilo

Tässäpä voisin vaikka kertoa lempari harrastuksestani, eli kuorolaulusta, sekä maailman parhaasta kuorosta, eli Iso Ilosta,  koska tulen varmasti tänne postauksia keikoistamme ja reissuistamme jatkossa laittamaan....

Aloitin syksyllä 2009 laulamaan kuorossa nimeltä Iso Ilo, joka toimii täällä Oulussa (tarkemmin Oulunsalossa). Meitä on tällä hetkellä sellainen nelisenkymmentä laulajaa mukana ja noin 5 henkinen bändi, että iso porukka ollaan! Sekakuoro, ja ikäjakaumakin melkoinen, nuorin taitaa olla tällä hetkellä parikymppinen ja vanhimmat jo eläkeiässä.Mutta se ei menoa haittaa, päin vastoin, porukka on aivan mahtava! 

Me ei olla sitten mikään "enkelikuoro", joka laulaa viitat yllä ja kansiot nenän edessä aariaa. 
Ei todellakaan! Tämä porukka kuulkaas laulaa kaiken maailman suomipoppia ja koreografioiden kera vieläpä!  Tällä hetkellä meillä on valmistumassa 14 biisin ketju Leevi and the Leavingsin biiseistä. Ja voin kertoa, että siitä tulee NIIN hyvä!! <3 Ensi-ilta meillä on aina vappuaattona, tähän me reenataan aina koko edeltävä lukukausi. 
Kuva kenraaliharjoituksista
Peruskeikkojen lisäksi meillä on aina kaikkea muutakin kivaa... mitä vain keksitään. Ilo on käynyt monet kerrat ulkomailla esiintymässä ja esimerkiksi kesällä 2010 olimme Prahassa esiintymässä Folklore festareilla. Viiden päivän reissu 40 kuorolaisen ja 20 avecin kanssa oli melkoinen... Rankkaa keikkaelämää etten sanoisi. :)

Ennen keikkoja treenattiin aina hotellin viereisessä puistossa, jossa keräsimme vähän niinkuin vahingossa ihan kivasti yleisöä ohikulkevista ihmisistä.


Prahassa esitimme Vappuna 2010 ensi-iltansa saaneen Onnentunti -ketjun, jossa oli kappaleita useammalta artistista. Tässä ketjussa oli kappaleet:
1. Kiiriminna rap
2. Terve (WMCA)
3. Obladi Oblada
4. On kivaa olla tyttö
5. Niin kaunis on aamunkoitto
6. Se on tosi jees
7. Balladi elokuvasta Klaani
8. Eläköön elämä

On kivaa olla tyttö...

.... ja kasseja heiluttaa... =) 
Meillä oli pari keikkaa Prahan keskustorilla ja tämän lisäksi oli viimeisenä päivänä koko festareiden esiintyjäkaartista koostuva kulkue ympäri Prahan keskustaa. Kansallispuvuissa Suomea edustimme ja tunnelma (sekä helle) oli aivan mieletön! Yleensäkin keikoista saamamme palaute niin paikallisilta kuin turisteiltakin oli käsittämättömän positiivista. Kyllähän me aika hyvin muista esiintyjistä erotuimme musiikillamme ja tyylillämme. Mutta niin tämä porukka tuntuu erottuvan paikassa kuin paikassa. :) 
 Mahtava reissu, ei muuta kuin seuraavaa odotellen.
Jatkoa varmasti seuraa... 


Katso ISO ILO facebookissa!
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti