17.12.2010

Enää 25 kylmää päivää

On se mahtavaa täällä Oulussa. Jos ei ole 20 astetta pakkasta, niin tulee vähintään 20 m/s. Varpaat ja sormet on syväjäässä koko ajan, ja kotona ei voi olla muualla kuin suihkuhuoneessa, missä on lattialämmitys, tai paksun viltin alla. Ok, olen ehkä HIEMAN vilukissa...
MUTTA! Vaikka Oulussa onkin hyytävän kylmää ja eiliset kuvat toimiston rannasta ovat aika lohduttomia, voin aina lämmitellä ajatuksella, että enää 25 päivää lämpöön... Tammikuun 11. päivä nämä kaksi lähtee iloisin mielin Egyptiin hain syöteiksi! :)Näkymiä meidän tulevalta hotellilta...Jotenkin tuntuu, että tuo vesi on vähän lämpimämpää kuin Oulujoessa... Vaikka eipä tuolla minulle väliä, se on kuitenkin liian kylmää. 
Kahden viikon loma muuttui viikoksi, koska pääpointti mennä Egyptiin oli sukellus. Tai siis se, että muru sukeltaa ja minä makaan paatin kannella ja rusketun. Mutta nyt kun hait tykkää syödä ihmisiä ja murulla ei ole lupa enää sukeltaa, snorklata, uida, kastella varpaita laiturilta tai kävellä rannalla liian lähellä vesirajaa, niin päätettiin, että viikko riittää. Toinen viikko tullaan viettämään myöhemmin keväällä jossain Alpeilla sukset jalassa (tuoppi lapasessa).

PS. Onko tuolla mitään muuta näkemisen arvoista kuin ne pyramidit?

4 kommenttia :

 1. Hmmm, asun itse Kairossa joten voin neuvoa sulle montakin hyvaa ja mielenkiintoista kohdetta Mika on teidan destination?

  xx

  VastaaPoista
 2. No mehän mennään sinne missä ne tappajahaitkin on, eli Sharmiin.

  VastaaPoista
 3. Aiotte kuitenkin kayda Kairossa? Yhden yon? Sharmia lahella on St Catherinen luostari ja Siinain vuori (voi kiiveta sinne katsomaan auringon nousua), joka on Aivan Upea. Voitte jarkata beduiinikuskin, joka voi vieda luostarikeikan paatteeksi aavikko illalliselle.

  Lahella on moys Nuweiba, joka liene vahan touristic.

  Kairossa on muutama makee museo, siisteja liikkeita ja hyvia rafloja.

  Voitte myos menna kaymaan Israelissa esim paivaksi, kunhan passissa ei ole vaaria leimoja.

  Laita mulle mailia, niin voin vastailla lisaa - ettei mene kommentiboksi ohi.

  xx

  VastaaPoista
 4. Hi,
  My name is Bogdan from Romania! I want to make friends!
  Can we be friends?? LinkExchange??
  My blog address is: www.bogdanstelistul.blogspot.com
  Thank you!!!!

  VastaaPoista