14.12.2010

Kuusen korvike

Se on varmaan jo tullut selväksi, että normikuusta tähän taloon ei hankita. Ulkona, minne kuusi oikeasti kuuluukin, se on aivan ok. Valojen kera tuo kivasti tunnelmaa ja valoa pihalle. Sisätiloihin kuitenkin huolin vain jotain, joka sopii tyyliin ja sisustukseen. Ja kuusi nyt vain ei ole sellainen.

Löysin Anne Pason suunnitteleman Lovi-tuoteperheen, josta löytyy kolmessa eri koossa kuusta ja puuta. Kuusesta löytyy koot 120, 60 j 30 cm ja puusta 135, 68, 34 cm. Tuotteet on valmistettu koivuvanerista.

Meidän kotiin tällainen olisi tervetullut valkoiseksi maalattuna ja musta-valkoisin koristein koristeltuna. Mutta tuskin enää täksi jouluksi... Ehkä ensi vuonna.

HUOM! Ostamalla Lovi-puun tai -kuusen voit osallistua istustuskampanjaan. Pienellä puulla tai kuusella istutat keskimäärin yhden puun, keskikokoisella kolme ja isolla viisi.Toinen hauska löytö oli japanilainen Muji. Nettikaupasta löytyi kaikenlaista pikku sisustustavaraa... Joulukoristeista minun silmääni miellytti nämä:

1 kommentti :

  1. Tästä löytyy ihan puun kokoinenkin, ja taitaa olla se alkuperäinen versio asiasta - vaikka hintaa on sitten vastaavasti...
    http://www.burotree.com/trees/

    VastaaPoista