10.12.2010

Reinot kimaltaa

Ei ole todellista! Tälle Reino-fanille tuli nyt kyllä sellainen tuote, että oksat pois!
Reinoista on tehty itsenäisyyspäivän kunniaksi Swarovski-kristalleilla koristellut versiot!


Lämpimien jalkojen ja ajatusten lisäksi saat myös säihkettä jokaiseen juhlaat uutuus-Reinoilla. Reinot valmistetaan käsityönä Suomessa ja säihkettä arkeen saadaan aikaan aidolla Swarovskin kristallikivillä, joita yhteen pariin kiinnitetään mallista riippuen 400–800 kappaletta.


Säihkyviä Reinoja valmistetaan vain kaksi paria päivässä ja niiden hinta vaihtelee mallista riippuen 179 eurosta 340 euroon. Värivaihtoehdot ovat vaaleansininen, pinkki ja musta. Näitä Reinoja saa viikosta 50 eteenpäin, ennnakkovarauksia otetaan vastan Reinokaupassa

Oli siellä Reinokaupassa muutakin uutta... joulunpunaiset Reinot ja Ainot, myös ensikenkinä, on myynnissä nyt (hinta 39,00 euroa)!Eilen mentiin taas omilla ihanilla vaaleanpunaisilla Reinolla kovaa, kun alkoi kuorossa koreografia harjoitukset. 
Alkaa kuoroporukassakin olla jo Reino ja Aino aika hyvin edustettuna. Vielä kun loputkin hankkisivat, niin saatais muuten aika mieletön mainoskuva Reinokaupalle.... 46 Iso Ilolaista + kuoronjohtaja tossut jalassa lavalla!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti