31.12.2010

A Year to Remember

Paras vuosi sitten... koskaan... on vaihtumassa uuteen aivan tuota pikaa. Uskon kuitenkin, että siitä tulee vähintäänkin yhtä hyvä kuin tästä. :)

Kuten kuvatkin kertovat, Kyprokselle mentiin ruskettumaan ja rannalta/altaalta ei juurikaan poistuttu... Paitsi tietenkin shoppailemaan.Ja syömään. Syöminen on parasta huvia. Vietin synttärini siellä ja pitihän se itselleen lahja ostaa (eli ainakin yhdelle sen reissun kenkäostolle oli "hyvä syy"). Ja kun löytyi niin kivan niminen kenkäkauppakin...

Barcessa sen sijaan keskityttiin arkkitehtuuriin... ja siihen shoppailuun tietenkin! No kyllä me rannallekin ehdittiin parina päivänä. Siitä kaupungista löytyy kyllä kaikille jotain. Aivan upea paikka. Sinne mennään toistekin. Barcesta ostin elämäni ensimmäisen Vuittonin. Ja kun vauhtiin pääsin (murun kovalla kannustamisella), niin ostin toisenkin. 


Prahan reissun pääpointti oli festarit, joihin kuoromme kanssa osallistuimme. Suurin osa ajasta meni harjoitellessa ja esiintyessä. Arkkitehtuuriin ja nähtävyyksiinkin ehdittiin kuitenkin tutustua. Ja se vähän mitä oli laukussa vielä tilaa, niin täytettiin vielä kengillä. Ja kentälläkin jostain ihmeen syystä selvittiin ilman lisämaksua, vaikka laukut painoivat huomattavasti enemmän kuin laki salli. 


Ensimmäinen keikkani Iso Ilon kanssa oli tämän vuoden vappuna. Ja eihän sitä voi sanoin edes kuvailla kuinka mahtavaa se oli. Tuskin tässä malttaa odottaa tulevaa vappua ja Leevi and the Leavings-ketjumme ensi-iltaa! 

Vappukeikkojen ja Prahan reissun lisäksi kävimme syksyllä esiintymässä Ylläksellä, Ylläs Acappellas-kuorotapahtumassa. Ja syksy onkin sitten treenattu täyttä päätä seuraavaa ensi-iltaa varten. Ja torstai on aina viikon paras päivä! Ilon päivä.


Kotosalla vuoden suurin projekti oli kylpyhuoneen ja saunan remontointi. Muutos oli melkoinen siitä vuonna -89 rakennetusta beige-ruskea-kammotus-hässäkästä. Nyt alkaa tämä asunto olemaankin jo siinä kunnossa, että vois alkaa taas etsimään uutta ja isompaa projektia. :)

Siinäpä ne tämän vuoden tärkeimmät... 
Sitten ei muuta kuin tähdätään uuteen upeaan vuoteen 2011 (joka alkaakin noin tunnin kulutta). 


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE! 
Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

1 kommentti :

  1. Oj, oj... Hyvältä näyttää Kypros! Can't wait!!! Kiehtovia nämä muutkin matkakuvat... Kiitos linkistä! :)

    VastaaPoista