9.1.2011

Nyt tärppäsi!

Tänään jos koskaan tuli tehtyä hyvä shoppailureissu. Menin vain piipahtamaan kaupungilla hakemassa mekon ompelimosta... Samalla törmäsin Pukumiehessä kempparin puolella ALE-koriin, josta lähti kaikki 5 tai 10 eurolla.

Pussissani oli viisi tuotetta poistuessani kaupasta. Kokonaishinta koko setille 30 euroa!

Cliniquen Stay-True Makeup (normaalihinta 31 eur). Väri oli hyvä, otin niitä kaksi.


Cliniquen Perfectly Real Makeup (norm. hinta 31 eur) sekä Diorin Photo Perfect Creme-to-Powder Makeup (norm. hinta 49 eur). Cliniquen väri just hyvä ja Diorin oli sen verran tummempi, että muutaman reissupäivän jälkeen se on sopiva. Kunhan vain se aurinko paistaa.


Ja lisäksi vielä Lancomen aurinkopuuteri (normaalihinta 48 eur)

Lyhyellä matikalla laskettuna siis tuotteet olisi maksaneet normaalihintaisina vajaat 200 euroa.  Että mielestäni nyt tärppäsi! Naisen logiikalla ajateltuna, olisi pitänyt ostaa enemmänkin. :)

Lisäksi löysin jopa kolme ihanaa, hyvin laskeutuvaa, ohutta kauluspaitaa. Juuri sellaisia, mitä olen jo tovin etsinyt kissojen ja koirien kanssa, mutta ei mistään ole löytynyt. Nyt sitten tärppäsi ja vielä kerralla kolme, joista yksi oli puoleen hintaan, eikä muutkaan hinnalla pilattuja. 

Voi että tämä tyttö oli onnellinen kun pääsi kotiin!

Sitten kun saisin vielä pakattua... Tavoilleni uskollisena se tapahtuu TAAS varmaankin lähtöä edeltävänä iltana klo 24... Olen kuitenkin jo saanut kaivettua kamat kaapista ulos.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti