7.1.2011

Odottelua...

Tekaisin viime viikonloppuna pikatilauksen Henkkikselle. Tuli niin sopivasti kevät-kuvasto postista, kun reissukin lähestyy... Taitaa vain lähestyä nyt vähän liian vauhdilla ajatellen tätä tilausta. Lähetyskoodi sanoo, että lähetys on lajiteltu tänään ja lähtö on tiistaiaamulla ennen kukon pieremää. Voi voi, ei taida maanantaiksi ehtiä. Mutta en luovu toivosta.Kappas, kenkiä! :)

Tarpeen on hieman matalammalla kannalla olevat mustat avokkaat arki-/työkengiksi. Kaapista löytyy vain juhlavia, todella korkeita ja kapeakantaisia avokkaita. Kesäksi haluan ja tarvitsen ehdottomasti nudet kengät. Nämä vaaleat kiilakorot näyttivät tosi kivoilta kesähelteille. Lisäksi tarviin tietenkin vielä normaalit avokkaat, kun ei se Asoksen ale-tilaus sitten tuottanutkaan hedelmää. Ne oli TODELLA korkeat ja pysyi huonosti jalassa. Omat mustat balleriinat on jo siinä kuosissa, että ei niitä juurikaan enää kehtaa käyttää ihmisten ilmoilla, joten päätin kokeilla, että olisiko näistä HM:n balleriinoista mihinkään. Päätin samalla testata vaaleankin, kun ei kerran ole hinnalla pilattu. En ole Henkkiksen kenkiä aikaisemmin ostanut, toivottavasti nämä nyt ajaa asiansa. Ja toivottavasti osasin tilata oikeaa kokoa.

Kaapissani on uupelo myös sortseista, joten otin kerralla kahdet, mustat ja valkoiset. Jos ovat yhtä hyvän malliset kuin viime kesänä Ginasta ostamani, niin hyvät ne on. Lisäksi tilasin kevääksi ja kesäksi lähinnä arki-/työkäyttöön vaalean neuletakin, joka ainakin kuvassa vei sydämeni heti.

Nyt peukut pystyyn, että tapahtuu ihme maanantaina ja saisin postista tekstarin!

5 kommenttia :

 1. oi mitä ihanaa sulla on taas täällä!! täytyy illemmalla oikeen syventyä vanhoihin postauksiisi.

  joulukattaus aivan älyttömän kaunis <3. mistä oot löytäny niin ihanat servettirenkaat? saisko niistä lähempää kuvaa :P?

  VastaaPoista
 2. Kummatkin renkaat löysin Stockalta. Ja vaihtoehtoja oli vaikka millä mitalla. Kaikkea ei voinu ostaa. :)
  Ostin Pentikiltä vielä sellaiset lasihelmiset... pitäs olla nyt kaiken väriseen ja tyyliseen kattaukseen... ehkä. =)

  VastaaPoista
 3. hih :)
  joo mulla on kans ne Pentikin, kirkkaat sellaset. ne on kivat kans!

  VastaaPoista
 4. Nuo nudet kiilakorot on ihan huiput! Tekis mieli tilata samanlaiset :D

  VastaaPoista
 5. Ei muuta ku tilluuseen vaan! Ne oli hyvän tuntuiset, mutta liian isot. Palautan ja vaihdan pienempiin. Muista meni 38, tässä mallissa se oli liian iso.

  VastaaPoista