21.3.2011

Minne matkustaa romantisoimaan?

Olemme tässä nyt kovasti keskittyneet lähipäivinä häämatkakohteen miettimiseen ja valintaan. Haluamme yhdistää ranta- ja kaupunkiloman. Ensimmäinen ajatus oli, että otamme lennot aurinkoon jonkin Euroopan kaupungin kautta ja paluumatkalla välilasku kestäisi muutaman päivän pidempään. Mietimme esimerkiksi yhdistelmiä Seychellit/Malediivit/Mauritius-Amsterdam  Sitten kuitenkin herättiin todellisuuteen. Joulukuussa tämä valinta tarkoittaisi sitä, että matkalle pakataan sekä kesä- että talvivaatteet ja loppuloma ollaankin oikeasti kylymässä.

Siitä se ajatus sitten lähti kehkeytymään suuntaan Aruba...

Aruballa rentouduttaisiin ensin noin 7-8 päivää
jonka jälkeen siirryttäisiin 3-4 päiväksi Miamiin...
Miamissa keskityttäisiin shoppailuun ja kaupunkielämään. Kaikki tämä saataisiin kuitenkin tehdä sandaaleissa ja sortseissa. Jäisi enemmän tilaa matkalaukkuun tuliaisille. =)

Kuvat: tjareborg

Mielessämme on käynyt myös Singapore-Malesia yhdistelmä. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että tuo Karibian suunta olisi vähän spesiaalimpi kohde tällaiselle erikoisluonteisemmalle lomalle. Olen koittanut kovasti etsiä tietoa niin Arubasta kuin muistakin kohteista, mutta en tiedä... Onko Aruba sitten se paras vaihtoehto..? Onko Aruba tarpeeksi rauhallinen paikka vastapainoksi kaupunkikohteelle? Vai olisiko joku vielä hienompi/romanttisempi paikka olemassa tälaista matkaa varten..?

Nyt todellakin otetaan hyviä neuvoja vastaan, jos jollakin on kyseisistä, tai muista suosittelemisen arvoisista paikoista kokemusta!

3 kommenttia :

 1. En o oikein ikinä reissaillu kauhiasti...mut siis aivan upee tuo yks palmukuva!!!!!! Tuonne ku pääsis nyt heti!

  VastaaPoista
 2. Hih, me varattiin just Miamin lennot joulukuulle. Mut ei törmätäkään sit siellä, kun päädyitte ihan eri puolelle maailmaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei. =)
  Mutta on siellä edelleen Horaatio, johon voi törmätä. Jos törmäät, niin mulle nimmari! On se sen verran kova jätkä. =)

  VastaaPoista