22.3.2011

Kumpi vai kampi?

Kun bongasin kuvan A-vaihtoehdon, hypin jo riemusta ja kiirehdin pikapikaa Mangon nettikauppaan. Tuon jakun minä haluan! Ja oikeastaan voisin haluta koko setin. Kävi vain niin kurjasti, että Mangon nettikaupassa ei ollut tuota samaa mallia. Sieltä löytyi vain kuvan B-vaihtoehto. Mikä siis nimen mukaan teoriassa on sama jakku, mutta käytännössä olen kyllä eri mieltä. Eihän tuo ole sama malli laisinkaan... 

Miten voikin sama jakku näyttää noin erilaiselta kahdessa eri kuvassa?

Jos tilaan jakun toiveissani A niin tuleeko postista paketti, missä on B? Ja jos jätän tilaamatta peläten sitä B:tä, niin olisiko se sittenkin ollut A. Eli kumpi näistä kuvista on vääristynyt? Pahoin kuitenkin pelkään, että se on A-vaihtoehto... Taas säästin! =)

5 kommenttia :

 1. On muuten ihana jakku, saisi kotiutua minunkin vaatehuoneeseeni. Mun silmään nuo ovat sama jakku, mikä kohta sinusta näyttää erilaiselta?

  VastaaPoista
 2. No toisessa kuvassa näyttää aivan eri väriseltä... varsinkin tuo vyö. Ja minusta jotenkin istuu tuon oikeanpuoleisen päällä paremmin... liekkö sitten mallista kiinni, en tiedä. =)
  Näyttää vain paremmalta. Varmaan vaikuttaa noi ympärillä olevat muutkin vaatteet tietty asiaan.
  Mutta joo! Tilaappa sinä, niin nähdään onko hyvä!! ;)
  (mää tilaan sitten perästä... hih)

  VastaaPoista
 3. Kuvan A kokonaisuus on i-h-a-n-a! Haluaisin ehdottomasti A-jakun...B-jakku ei näytä yhtä hyvältä. Kiva, että löysin ihanaan blogiisi!

  VastaaPoista
 4. Kiva kun löysin blogiisi. :-) Minun silmiin nuo jakut näyttää ihan samalta molemmissa kuvissa. Oisko mallityttö kuvassa A pidempi kuin kuvassa B? Ja valaistushan on kuvissa erilainen. Kivalta tuo varmaan näyttäis :-)

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän sua täysin! Jättäisin ite ehkä ostamasta jos vasenta ei löytyis.. :( Ehkä niitä kuitenkin vielä tulee sinne! :)

  VastaaPoista