26.3.2011

Decade Hopping!

Kun olen aikakoneen kyytiin kuorohommien vuoksi jo joutunut, niin aikamatka jatkukoon. Tänään meidän omassa pikku olohuoneessa, Leskisessä, vietetään päivää vähän erilaisissa tunnelmissa. 70-luvun seepian värisistä vaatteista pitää hypätä sikavärikkäisiin 80- luvun laskettelukuteisiin.. after skiihin kun kerran ollaan menossa. Mäkeen en itse ole kyllä vielä tälle vuotta päässyt, mutta tehdään nyt näin väärinpäin tämä homma.


Arvatkaa vaan harmittaaako muistellessa kaikkia niitä MAHTAVIA kuteita mitä on omistanut, kun laskettelurinteessä on kasvanut ja lapsuutensa viettänyt!! Ihanat neonväriset puvut ja haalarit... Isotupsuiset pipot, värikkäät pannat ja BULAT!! Niin ja Moonbootsit (neonvärissä tietenkin). Mummo teki mulle jopa puseron neonkeltaisesta ja -punaisesta collegekankaasta. Sitten oli niitä kasvovärejä, millä piirrettiin viivoja / kuvioita naamaan (mikä ihmeen juttu sekin oli?). Mitä kaikkea sitä olikaan? Ja MITÄÄN ei ole tallessa!

Nyt sitten on kierrelty kirppareita paniikissa, eikä meinaa mitään löytyä. Todellinen stressihän se piti tästäkin saada aikaiseksi. Mutta ihanaa nostalgiafiilistelyä luvassa! =) Katsotaanpas minkälaista julkaisukelpoista materiaalia sitä saadaan aikaiseksi... Päivän asu ainakin on vähän erilainen... Murullekin löytyi kirpparilta pipo, joka näyttää hanskalta. HANSKALTA!! Repeän joka kerta kun ajattelen sitä. Mutta nyt pitää mennä, sillä ski bussi lähtee klo 12:30 ja sitä ennen pitää saada aikaiseksi kunnon rinnerusketus laskettulasirajoineen...

Mitä sinulla oli päällä kasariaikaan rinteessä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti