25.3.2011

Saletisti kohteeseen!

No nyt on todellakin jotain mitä odottaa! Kirjoitin viimeksi, että olemme todennäköisesti suuntaamassa häämatkaamme Aruba-Miami suuntaan. No, tämän jälkeen olen saanut paljon vinkkejä lukijoilta (kiitos niistä) ja lukenut ja kysellyt itsekin lisää asioista... Kuulostaa, että Aruba, vaikka onkin varmasti ihana paikka, on kuulemma vähän kuin jenkkien Kanaria (suoraan matkatoimiston virkailijan suusta). On siis aika tavanomainen lomapaikka isoine hotelleineen ja ostoskatuineen. Eli ajatus siitä rauhallisesta ja romanttisesta paratiisisaaresta ei oikein natsannut.  Haluamme, että häämatka on oikeasti tavallisuudesta poikkeava, once in a lifetime-matka. Siellä unelmapaikassa, mistä on aina haaveillut.


Niinpä olemme monien tarjouspyyntöjen, niiden säätämisen ja läpikäymisen jälkeen tehneet päätöksen. Lennämme ensin Malediiveille, Kuramathin pienelle saarelle, jonne loppumatka mennään veneellä.

Majoitumme veden päällä olevassa Villassa, jossa on oma terassi poreammeineen.Hotellissa/saarella on useiden ravintoloiden lisäksi oma Spa, kuntosali ja sukelluskeskus. Matka on all inclusive, joten kaikki ruoka ja juoma sisältyy hintaan. All inclusive hintaan sisältyy myös veneretki Sunset Cruise ja reissu naapurisaarelle.

Monista muista Malediivien kohteista poiketen täällä on hiekan lisäksi myös vehreää luontoa ja tarjolla on vaelluksia pikkuruisen saaren "syvyyksiin".Tämän, varmasti ihanan ja rentouttavan 7 vuorokauden jälkeen siirrymme suuren kaupungin vilinään Dubaihin.

Dubai on suurkaupunki rantahietikon reunalla. Rikkaassa Dubaissa yhdistyy uusi ja vanha, länsimainen ja itämainen kulttuuri sekä elämäntapa: modernien pilvenpiirtäjien ja luksushotellien vastapainoksi löytyy myös historiallisia moskeijoita ja minareetteja.
Dubaissa majoitumme Emirates Towers hotelliin, joka sijaitsee rannan tuntumassa. Sen huipulta on näkymät ympäri kaupungin.

Kaupunkin on tunnettu lukuisista kauppakeskuksista sekä todella kiivaasta rakentamisesta. Siellä varmasti viihdytään shoppailun ja kaupungin arkkitehtuurin syövereissä vielä 3 päivää, ennen kuin palataan kotiin.. parahiksi viettämään uutta vuotta."Shoppailijalle Dubai on yhtä kuin taivas. Kaupungissa on kymmeniä jättimäisiä ostosparatiiseja, joiden rinnalla kotimaiset ostoskeskuksemme tuntuvat lähikaupoilta. Ostoskeskukset ovat niin valtavia, että jotkut paikallisista lenkkeilevät sisällä ilmastoidussa keskuksessa sään ollessa helteisimmillään." -Rantapallo.fi

Mutta en minä oikeasti malta odottaa!! Sukat pyörii vain jalassa. Minä haluan jo pakata!  Vielä... yy, kaa, koo, nee..... aivan liian monta kuukautta! 

Onko nämä kohteet tuttuja? Onko hyviä vinkkejä, varsinkin Dubain suhteen? 

Kuvat lainattu hotellien sekä eri matkanjärjestäjien sivuilta

13 kommenttia :

 1. VAUTSI!! Olen kirjaimellisesti, täysin rehellisesti sekä sydän- että hiusjuuriani myöten vilpittömästi kateellinen!

  Ikimuistoinen loma siis tulossa! :)

  VastaaPoista
 2. WAU! Teille on tulossa varmasti aivan fantastinen häämatka! Itsekin olen miettinyt tuota Malediivia meidän kakkoshäämatkaksi. Ensimmäiselle häämatkalle lähdemme heti häiden jälkeen heinäkuussa ja siksi suuntaamme Kreikan saaristoon. Malediiveille voisin mennä taas syksyllä/talvella.

  VastaaPoista
 3. Heippa molemmille!

  Matkasta tulee varmasti ikimuistoinen ja mahtava. Ei tässä oikein vielä edes osaa käsittää, että jotein noin ihkua on tulossa. =)

  Meillä on hääpäivä joulukuussa, niin siksi valinta oli tuonne suuntaan. Kreikkahan on niitä upeimpia kohteita Euroopassa. Usemammlla saarella olen käynyt ja voin aina mennä uudelleen. Että varmasti tulee mahtavaa sielläkin!

  VastaaPoista
 4. Oi ihanuus! Teidän matkasuunnitelmat vaikuttaa upeilta :)

  Matkustelu on ihanaa, kun edellisestä reissuta kotiudutaan tekee mieli alkaa suunnitella uutta :D

  VastaaPoista
 5. Näinhän se menee... ja tahtoo nälkäkin kasvaa syödessä. =)

  VastaaPoista
 6. Apua!!! Teille tulee ihana häämatka!!! Upeita maisemia :)) Mä ensin kanssa haaveilin Havaijista ja Balista ja vastaavista, mutta ei taida olla varaa lähteä niin kauas.

  VastaaPoista
 7. Bali on varmasti hieno myös, Hawaijista olen kuullut jo vähän huonoakin.. sekin mennyt kuulemma aivan turistirysäksi, eikä oikein ole sitä oikeaa ja aitoa tunnelmaa enää. Siellä olis kuulemma pitänyt käydä 10 vuotta sitten... =) Vaikka kelpais mulle kyllä sekin ihan milloin vain. Matkailu avartaa aina.

  VastaaPoista
 8. Hei saako hieman udella, että mitä tuo Malediivien matkabudjetti on? Jotain juuri tuollaista täälläkin haaveillaan....

  VastaaPoista
 9. Moi Tanja!
  En muista nyt erikseen tuota Malediivien osuutta. Kokonaisuudessaan tämä setti oli noin 4500 per pää. Malediiveilla 7 yötä ja Dubaissa 3. Tämä oli räätälöity matka.

  VastaaPoista
 10. Aaaaahhhh.... Ihanaa!!! Onkohan jossain vielä oikeasti tuollaista, miltä Malediivit kuvissa näyttävät!?!?!? Kerrothan sitten meille? Malediivit on mullakin haaveena joskus, vaan enpä taida ehtiä ennen kuin sekin on jo "Kanaria". Aivan mahdottoman upealta näyttää, vaan aivan mahdoton on kyllä hintakin...

  VastaaPoista
 11. Kertoisin, mutta kun tämä reissu nyt peruttiin tältä erää... juttua oli asiasta myöhemmin. Kun kaikki meni mönkään. Ei jaksanut säätää... =/
  Mietitään jotain muuta.

  VastaaPoista
 12. No voi hitto, en huomannutkaan... Sori. Harmin paikka. Toivottavasti keksitte jotain muuta. Onhan tässä vielä aikaa :)

  VastaaPoista
 13. Ei haittaa! Se reissun olis vetänyt kukkaron niin tiukalle, että kaiken muun olisi voinut unohtaa. Nyt päästään kesälomareissulle ja katsotaan sitten se häämatkapaikka lähempänä.. jotain inhimillisempää hintaa. =)

  VastaaPoista