30.3.2011

Minimalistin valoisa unelma

Kyllä viihtyisin tällä sohvalla... Viihtyisin tässä ihanassa ja valoisassa asunnossa kaiken kaikkiaan. Ei mitään turhaa missään.











Tämä,sekä muita ihania ja inspiroivia asuntoja löytyy ruotsalaisen kiinteistövälittäjän sivuilta www.lagerlings.se. Tykkään kovasti ruotsalaisten välittäjien tyylistä esitellä asuntoja.  Poikkeaa suomalaisesta tyylistä melkoisesti. Pointti ei ole se, että nurkasta otetaan kuva koko huoneesta ja esitellään kaikki mahdollinen (pahimmassa tapauksessa vielä laajakuvalla). Pointti on se, että kuva näyttää hyvältä. Kuva on tiiseri, jolla saadaan katsoja inspiroitumaan. Tämän jälkeen se tulee paikan päälle katsomaan ja kyselemään lisää....

6 kommenttia :

  1. aika perfecto!! Sun blogi on muuten tosi kiva :)

    http://www.larakoo.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Ihanan simppeliä ja vaaleaa! Erityisen ihana tuo keittiö, me likes :)
    Mä siis myös tunnustaudun minimalistisen ystäväksi, sisustuksen pitää olla mahdollisimman yksinkertaista ja selkeälinjaista.

    VastaaPoista
  3. Laura: Kiitos, kiva kuulla =)

    Sofiina: Tunustautunut jo kauan aikaa sitten. Mitään turhaa ei saa olla, mahdollisimman simppeliä... ja vaaleaa. =) vaikkakin joihinkin tiloihin sopii erittäin hyvin värikäs ja rönsyilevä, ja niitä on kiva ihastella, vaikka se ei oman näköinen olekaan.

    VastaaPoista
  4. Tämä asunto on kyllä ihana kokonaisuus! Valoisaa, vaaleaa ja simppeliä.

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia!
    Oulussa on yksi välittäjä, joka on ymmärtänyt kuvien voiman. Käypä tutkimassa Alku LKV:n kuvia.

    VastaaPoista
  6. Siis tuo olis niin mun koti! aivan täydellinen! ...siis viel jos ikkunoista näkyis meri ;) ...koskaan ei saa olla tyytyväinen, sit on haaveet loppu ja se on kamala asia! :D

    VastaaPoista