2.3.2011

Sateinen lauantai Pariisissa

Lauantai oli  sateinen shoppailupäivä... (vaikka edelleenkään ei ollut tarvetta matkaa varten ostetulle sateenvarjolle)Metrolla La Fayetteen, hissillä ylimpään kerrokseen ja siitä sitten vain järjestelmällisesti alaspäin. Olihan se melkoinen paikka, mutta suht (liian) nopeasti me se kierrettiin (siis ainakin mun mielestä).
 
Katutaso veikin sitten pisimmän ajan, kun löysimme Dinh Vanin liikkeestä todella kivat ja meidän näköiset sormukset. Ja lopputulos olikin sitten se, että meillä oli poistuessa mukanamme sekä kihlat, että minulle vihkisormus samaa settiä.Kun korukaupasta selvitiin oli kello taas yhtäkkiä jo niin paljon, että kipin kapin Champs Elyseelle kurkkimaan....
Vuittonillakin käytiin kyllä, mutta nyt kävi kuulkaas niin kummasti, että alkoi maistua puulta koko Vuitton. Joka ikisellä naisellla oli Vuittoni käsivarressa. Että ihan vain periaatteesta teen seuraavat Vuitton-ostokseni jossain muualla. =)
Valitettavasti liikkeet alkoi mennä jo kiinni loppupäästä katua ja moni paikka jäi näkemättä...


Mutta näyteikkunoissakin riitti katselemista...kuvassa BOSS:in liikkeen ikkuna.

Ja se tärkein ostos saatiin tehtyä.

 Illalla taas vähän sihijuomaa, kiertelyä lattarikorttelissa ja hyvää paikallista ruokaa.

3 kommenttia :

 1. Ihanaa, kuvia :)
  Pariisia ei sade voi himmentää.

  Syksylle on suunnitteilla matka, taitaa olla vihdoin Amerikan vuoro!

  VastaaPoista
 2. Lontoossa oli koko viikko sadetta. I hear ya!

  xx

  VastaaPoista
 3. Kyllä se matkustaminen on kuitenkin aina vain niin ihanaa, että aivan sama vaikka tulis vettä saavista kaatamalla (vaikka mieluummiin tietty ei) =).

  Ja Pariisi oli kyllä aivan uskomattoman ihana paikka. Mennään varmasti toistekin.

  VastaaPoista