7.3.2011

Ei vanha enää selviä

Perjantaina vietettiin äitien kanssa vähän kihlajaisiltaa raclette-grillin ääressä. Pöytä notkui kaikenlaisista herkuista (niin kiinteistä kuin nestemäisistäkin). Testattiin uusi grilli, joka ostettiin rikki menneen tilalle tässä taannoin... Hyvää tuli. 


Lihansyöjiä kun ollaan, niin pöydässä ei paljon hiilareita näkynyt. Niin kuin ei meidän ruokapöydässä normaalistikaan. Lihaa oli eri muodoissa (kebab, kana, tonnikala, kinkku). Tämän lisäksi oli halloumia, artisokkaa, maissia, oliiveja, herkkusieniä, ananasta, katkarapuja ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Päälle tietenkin Raclette-juustoa. Nami Nami.
Mitenkään alla olevaan kuvaan viitaten ihmettelen vain, että miksi olen edelleen kuollut? Lauantai meni aivan harakoille. Sunnuntaikin meni jossain unen ja valveen rajamaastossa. Kaiken lisäksi oli vielä Iso Ilon promokuvaukset paikallisessa levykaupassa... tällä hetkellä en oikeasti tiedä, haluanko nähdä niiden kuvien tuloksia.... Ja vielä tämäkin päivä meni todella väsyneissä tunnelmissa töissä, puhumattakaan, että olisin salille saanut itseni raahattua (vaikka muru oli reipas ja meni). Tässä minä möllötän sohvalla ja tuijotan lasittunein silmin Emmerdalea!! Mitä on tapahtunut? Eikä edes ulkona käyty!! Mielestäni siitä ei saisi rankaista, jos kiltisti istuu kotona koko illan!


Onko täällä muita, jotka ovat aivan huomaamattaan tulleet vanhoiksi ja väsyneiksi? Vai olenko se vain minä...? =)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti