23.5.2011

Ei tullu kessää

Viime viikko oli kyllä HUONO!
Ensinnäkin täällähän oli kylmä kuin Pohjoisnavalla. Ja toisekseen kaikki vastusti ja meni pieleen.

Häämatka on aihettanut harmaita hiuksia tässä jo jonkin aikaa. Ensinnäkin se torpedoi meidän tulevan kesän Kroatian matkan, koska sinne ei olisi enää ollut vara lähteä niin kalliin matkan ohella. Heti matkan varattuamme meille ilmoitettiin, että Malediivien hotelli onkin jo täynnä. Jouduimme siis aloittamaan alusta. Löysimme toisen vaihtoehdon, joka ei kuitenkaan ollut niin kiva kuin ensimmäinen ja kuitenkin se oli kalliimpi. No, sitten tuli toinen uutinen loppu viikosta. Lento on peruttu! Siinä vaiheessa ajattelin jo, että eihän tämä voi olla totta. Vaihtoehtona olisi ollut ottaa toiselta yhtiöltä lennot, ja köyhtyä taas huomattavasti enemmän, tai sitten vaihtaa lentoaikatauluja.  Tämä olisi tarkoittanut, että Oulun lennot ei olisi enää sopineet kuvioon ja Dubaissa olisi odoteltu tuntitolkulla jatkolentoja.


Jos matka maksaa kymppitonnin, niin haluan ja oletan, että kaikki toimii. Niinpä teimmekin päätöksen perua koko matkan ja miettiä jotain muuta. Ensin oli ahdistus niin kauhea, että meni kyllä koko alkuviikonloppu aivan penkin alle. Asioita vatvottuamme tulimme sitten siihen tulokseen, että unohdetaan öky-paratiisisaari-matka tässä vaiheessa. Tehdään se Kroatian reissu kesällä ja häämatkalle mennään jonnekin kauas ja ihanaan paikkaan, mutta minne pääsee kuitenkin siedettävällä hinnalla.


Ja näin se tuli taas parempi mieli! Nyt on jotain mitä odottaa kesälläkin. Ja häämatkakin totetutuu.
Öky-paratiisisaari-matka tullaan varmasti joskus tekemään, mutta katsotaan nyt sitten onko se 1-vuotis, vai 5-vuotis vai 10-vuotis hääpäivänä... =)

Ja kun ei mikään huvita, eikä voinut laittaa päällensä mitään kivaa ja keväistä, niin ei ollut sitten minkäänlaista motivaatiota koko pukeutumiseen. Että ehkä maailman tylsin vaateviikkokin takana.

Parempaa viikkoa kaikille (myös minulle)!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti