27.6.2011

A14

Pieni esittely on paikallaan huoneistosta, jossa majoituimme juhannuksena. On se sen verran hieno.

Tässä Snow Whiten 300 neliön huoneistossa on iso oleskelu- ja ruokailutila sekä avokeittiö. Tilasta käynti myös isolle parvekkeelle Levin Torin puolelle. 


Olohuoneesta avautuu ovet kolmeen makuuhuoneeseen, joissa jokaisessa on oma suihku ja wc. Yhdessä vielä ilsäksi suuri vaatehuone (hiukan kateellisena totean että se on isompi kuin oma kotona).Toisessa päässä huoneistoa on pienempi oleskelutila/takkahuone, jossa on nukkumatilaa monellekin lisävieraalle sekä pääsy huoneiston pienemmälle parvekkeelle (iltapäiväaurinko, testattu pääsiäisenä).

Tästä tilasta pääsee sitten saunaosastolle, jossa on poreamme (näköala rinteeseen sekä oma TV), kolme suihkua, wc sekä todella iso sauna.Huoneistosta saa myös suoran yhteyden vieressä olevaan pieneen studiohuoneeseen (huoneistosta löytyy kuvaa täältä). Eli jos on iso porukka, niinkuin meillä nyt (8 aikuista ja 3 lasta), niin voi yhdistää nämä kaksi tilaa yhdeksi.

Ei pöllömpi vai mitä?

www.archeus.fi
www.snowwhite.fi

2 kommenttia :

  1. Snow Whiten huoneistot on kyllä kivoja! Mekin ollaan tuossa samaisessa isossa joskus oltu ja Mannussa oltiin viimeksi.
    Samaa mietittiin, että kotonakaan ei ole niin isoa vaatehuonetta :). Harva kuitenkin lomalle raahaa koko garderobiaan.

    VastaaPoista
  2. Se vaatehuone toimii myös hyvin lapsen makuuhuoneena. Saa vähän rauhaa unille, kun aikuiset mölyää olohuoneessa. Sai muuten kakkosnimityksen HopLop viikonloppuna. =)

    VastaaPoista