20.7.2011

Statuspäivitys

Ajattelin ilmoitella vähän tilannepäivitystä pikaisesti. Reissusta on palattu sunnuntaina ja kova kiire ollut siitä lähtien. Töissä olen ollut alkuviikon hoitamassa pakollisia hommia pois alta. Tämän lisäksi on kierrelty taas asuntoesittelyjä ahkerasti. Tässä alkaa kohta hätä tulla, nimittäin oma asuntomme on löytänyt uudet asukkaat, jotka olisivat innokkaita muuttamaan uuteen kotiinsa piakkoin. Kauppakirjaan kirjoitiin lupauksen, että ulkona ollaan täältä viimeistään syyskuun lopussa, oli meillä uutta asuntoa tai ei.


Päivää ennnen reissuun lähtöä löydettiin unelma-asunto Kastellista. Teimme tarjouksen ennen lähtöä ja välittäjän kanssa oltiin aktiivisesti yhteydessä reissusta koko ajan. Jouduimme kuitenkin jättäytymään hintakilpailusta, koska hinta nousi liian kovaksi ajatellen mitä kaikkea asuntoon olisi pitänyt perusteellisen pintaremontin lisäksi vielä tehdä. Tämän jälkeen alusta aloittaminen oli tuskaista, kun mikään ei tuntunut miltään. Pelkkää peruskauraa ja tusinatalojen uudistuotantoa vain myyntikanavat täynnä. Ei kiitos.


No, nyt ollaan kuitenkin bongattu yksi hieman persoonallisempi talo, jossa on kovastikin potentiaalia. Tähän nyt ollaan kovasti mietitty pohjaratkaisuja ja remonttikustannuksia. Eilen illalla saatiin tehtyä sen verran hyvä pohjasuunnitelma, että talossa pitää päästä käymään vielä uudelleen... Nyt alkaa olla taas sitä syttöä, että mietitään jo sisustussuunnitelmiakin... :) Mutta katsotaan, katsotaan.


Niin ja reissu oli aivan mielettömän mahtava. Nähtiin paljon toinen toistaan upeampia paikkoja. Matkasta alan tehdä juttua tässä loppuviikosta, kun jättäydyn taas hetkeksi lomalle. Kuvamateriaalia on nimittäin paljon... menee tovi niiden läpi käymiseen. Yritän olla ahkerana. :)

4 kommenttia :

 1. Hyvä, kun ootte jo kotona. Mietin nimittäin viikonlopun aikaan, että olettekohan siellä Bracissa savun vankeina.
  Tsemppiä arkeen paluuseen ja asuntoasioihin! Onneksi olette edellisen jo myyneet pois, ettekä jää kahden loukkuun. Kyllä se kiva koti ammattilaisille vielä löytyy!

  VastaaPoista
 2. Kaikki katastofit tapahtuu aina vasta sen jälkeen kun ollaan poistuttu maasta. =)
  Pariisin reissun jälkeen oli pommiuhka Eiffelissä, Egyptin reissun jälkeen tuli mellakat Kairossa... ja nyt tämä.

  VastaaPoista
 3. Onnea kotiostoksille! :) Itsellä on vielä tuoreessa muistissa millaista tunteiden vuoristorataa oman kodin etsiminen oli.

  VastaaPoista