26.10.2011

Kelt(u)ainenPieninä annoksina se keltainenkin piristää. Löysin uusimmasta Kauniit Kodit -lehdestä jotain, jota voisin jopa itselleni haaveilla. Koska en ole mikään värien suurkuluttaja, niin väriruiskeen pitää olla jotain pientä ja helposti piiloon laitettavaa. 

Ja mikäs sen helpompi sisustuselementti kuin tyyny. Kuvan tyynyssä on mielestäni aivan ihastuttava pallokuosinen kangas, jossa keltainen ei edes ole pääosassa, mutta kuitenkin selkeästi esillä. Ja onhan kankaassa myös sitä minun kaipaamaani retrofiilistä.  Myöskin takana näkyvät kokokeltainen ja musta-valkoraidallinen näyttävät hyviltä yhdessä. Onkohan tämä pallokuosinen joku valmistyyny? Tai joku design-kangas? Että mistähän tätä osaisi lähteä etsimään...? Toisaalta, siihen mennessä kun omaa kotia saan alkaa tyynyillä sisustamaan, mielessäni on varmasti jo jotain aivan muuta. :)

Miellyttääkö sinun silmääsi?

6 kommenttia :

 1. Hei! Kuosi on marimekon räsymatto. :) Löytyy ainakin metritavarana!

  VastaaPoista
 2. Kyseessä on Marimekon Räsymatto-kangas. Kuosin on suunnitellut Maija Louekari. Ja täytyy sanoa, että tämä kuosi on yksi Marimekon suosikkikankaistani.

  http://www.marimekko.fi/tuotteet/sisustus/kankaat/puuvillakankaat/rasymatto-kangas-191

  Ja tuolla taustalla näyttää olevan Cole & Sonin Woods-tapetti. Jos vielä vähän mainostaisin, että laitoin (tai siis mies laittoi) takkahuoneen yhdelle seinälle Woodsia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon kummallekin.
  Pitää mennä varmaan heti ostamaan, ettei ehdi mieli muuttua. =)

  Tuo Woods on kyllä todella kiva, itsekin sitä olen vähän "sillä silmällä" katsellut. =)

  VastaaPoista
 4. Keltainen on kivan pirsakka väri, mutta omaan simppeliin makuuni hieman likaa :) Mutta esim tekstiileissä, kuten tuossa Marimekon kuosissa näyttää tosi ihanalta!

  VastaaPoista
 5. Tykkään! Juuri tuollaisina pieninä annoksina piristää kivasti sisustusta =)

  VastaaPoista
 6. Tosi ihania juttuja varsinkin tuossa ekassa kuvassa. Toisinaan en tykkää keltaisesta ollenkaan ja joskus se näyttää tosi ihanalta, varsinkin tämmösissä sisustusjutuissa.

  VastaaPoista