28.10.2011

Räsymekko

Kävin pitkästä aikaa Marimekon sivuilla tiirailemassa kuoseja, kun kuulin edellisen postaukseni ihanan tyynynpäällisen olevan Marimekon mallistoa.

Olen saanut jossain vaiheessa pahan yliannostuksen Marimekosta, mutta nyt päätin vain unohtaa marikuosiähkyni ja mennä avoimin mielin sivustolle nuuskimaan. Ja kyllähän sieltä löytyi aivan piristäviä kangasvaihtoehtoja esim. sisustustyynyjä ajatellen. Varsinkin Räsymatto, Melooni ja Siirtolapuutarha miellyttävät minun silmää. Voisin kuvitella laittavani esim. Meloonia tai Räsymattoa keväällä olohuoneeseen piristämään talven jälkeen. Värikkäämpi Siirtolapuutarha taas sopisi hyvin esim. syksyn pimeneviin iltoihin. Ja ettei menisi värivammaisella liian värikkääksi, niin lisäsin joukkoon vähän tuttua ja turvallista mustavalkoista Pienet Kivet-kankaan muodossa. 

5 kommenttia :

 1. Eipä yhtään hullummat valinnat. Itse pidän myös Kaivosta, musta-valko-ruskeana. Melonia on makkarissa yksi verho, sellaista beigeä eli joku sanoisi, että väritöntä.

  VastaaPoista
 2. Kävin juuri eilen Marimekon sivuilla ihastelemassa uusia kankaita, omaan silmään iski useampi mustavalkoinen uutuus, just sohvatyynyjen päällisiksi. Mullakin on näistä tulossa viikonloppuna postaus..

  VastaaPoista
 3. Sama juttu täällä liian tuttu ja kaikkialla näkyvä Marimekko on pitkään ahdistanut. Mutta ehkäpä minäkin uskallan tsekata uudet kankaat. Tosin vaatteissa on minusta ollut uutta designia, sieltä löytyi pikkujoulu mekkokin:).

  VastaaPoista
 4. Aikku: Minunkin kaapista löytyy musta-valkoiset kaivoverhot odottamassa aikoja tulevia. =)

  K: Samoihin sitä minunkin silmät kiinnittyivät, eli lähinnä niihin mustavalkoisiin. Paitsi tuo Räsymatto on nyt kyllä ehdoton ykkönen.

  Hanna: Itsekin bongasin tänään Marimekon näyteikkunassa kivan näköisiä mustia juhlamekkoja. Tyyli oli kyllä uudistunut siitä säkkimäisestä putkilomallista, mitä on vuosikymmenet näkynyt. Hyvä hyvä. =)

  VastaaPoista
 5. tuo siirtolapuutarha on ihan mun suosikki! :)

  VastaaPoista