9.10.2011

Puun takaa
Lauantaiaamuna valmistauduin shoppailupäivään ystävän kanssa, kun ovella yhtäkkiä olikin koko joukko rakkaimpia ystäviä hakemassa minua polttareiden viettoon.

Päivä alkoi aamiaisella ja kuohuvalla. Tämän jälkeen suuntasimme vanhaan työpaikkaani Micksiin, jossa jouduin stailaustehtävän eteen. Aikaa oli 7 minuuttia, mutta siinähän nyt oli jo luppoaikaakin pari minuuttia. Hanskassa oli hommat edelleen, ja kesätyöpaikka on aina kuulemma odottamassa, jos on tarvetta.:)

Mansikkamargariittoje kautta TeraPian vastaanotolle naurujoogaan.

Naurujooga ei ole vitsien vääntämistä eikä joogaa vaan erilaisten nauruharjoitteiden tekemistä yhdessä ryhmän kanssa. Naurua irrotellaan erilaisilla leikeillä, arkisilla asioilla ja toiminnoilla. Varsinaiset naurujoogatunnit koostuvat mieltä ja kehoa lämmittävistä harjoituksista, käytännönläheisistä nauruharjoituksista, vapaasta naurusta ja lopuksi tehtävästä rentoutumisharjoituksesta. Naurujoogaan osallistujan ei tarvitse olla huumorintajuinen tai iloinen, vaan juuri silloin kun vähiten naurattaa, kannattaa kokeilla naurujoogaa.

Voin lämpimästi suositella kaikille tätä erilaista ja hauskaa harjoitusta.  Kyllä nauratti! :)
Matka jatkui Leskiseen. Kävin Body Shopissa vähän ehostettavana ja tämän jälkeen minulla alkoikin työvuoro..! 
Ei muuta kuin tiskin taakse ja hommiin. Hyvän mentorin johdolla hoidin siinä mallikkaasti meidän seurueen pöydän tilaukset alusta loppuun. Nautittuamme muutamat skumpat tutussa ja turvallisessa miljöössä siirryimme lempikiinalaiseeni, Hai Longiin syömään.

Syönnin jälkeen, totaalisessa ähkytilassa, ajoimme Rantsilaan mökille. Vietimme leppoisan tyttöjen illan saunoen, juoruillen ja hyvästä seurasta nauttien. Päivä oli mitä ihanin. Paria estynyttä lukuunottamatta kaikki rakkaimmat ja läheisimmät ystäväni olivat paikalla. Onnellinen morsian kiittää ja kumartaa. <3

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa kivalta! Olipas hauska idea kavereilta viedä sinut stailauspuuhiin vanhaan työpaikkaan :)

    VastaaPoista