4.10.2011

Tilitys


Alkaisi olla jo paniikki-napille käyttöä...

1. iMac edelleen huollossa. Kovalevy siitä on mennyt... Uusi tilattu, asennettu ja nyt odotellaan tuomiota siitä, onnistuiko tiedostojen kloonaus.

2. Kävin viime viikolla pikapyrähdyksen Helsingissä, koska morsiuspukuni oli saapunut.
Töistä suoraan 15:30 koneeseen, kentältä taksiin (tunti ruuhkassa), liikkeeseen ja sovituskoppiin...
"TÄMÄ ON VÄÄRÄ VÄRI!"
Itkun pidättelyä, panikointia, myyjän rauhoittelua, asioiden selvittelyä. Tunnemyrskyssä ja täysin tietämättömänä asioiden selviämisestä kipin kapin asemalle, bussiin, takaisin kentälle ja 20:30 koneella Ouluun.

Vielä ei ole selvinnyt, saanko oikean värisen puvun ajoissa. Ensi vuodelle kyllä onnistuisi. Joulukuulle toimitus ei ole niinkään varmaa.

3. Tänään oli sitten murun puvun sovitus pukuvuokraamossa. Joo-o... ei löydy vuokrapuvuista kokoa. Isokokoinen mies, leveät hartiat ja pitkät kädet, mutta hoikka. Eli vaihtoehtona vain ostaa, ja korjauttaa puku oikeisiin mittoihin tai teettää mittatilauksena. Siitä sitten Pukumieheen... Ja Stockalle... ei mitään! Tai no yksi todella kivan mallinen, juhlava ja tyylikäs Bossin puku löytyi, mutta ei kokoja. Ei edes liian isoa, jota olisi voinut pienentää.

Että taitaa pukata taas Helsingin keikkaa! Niin kuin tässä nyt ei muuta tekemistä olisikaan tälle syksylle.
Ei ahista yhtään... NOOOOT!


4 kommenttia :

 1. Asioilla on kuitenkin taipumus järjestyä. Luota siihen.

  VastaaPoista
 2. Voi ei. :/ Kylläpä sua on huono tuuri kiusannut. Toivottavasti asiat lähtevät ratkeamaan!

  VastaaPoista
 3. Hui, kun kuulostaa kurjalta! Toivottavasti asia järjestyy. Pitäiskö sun kuitenkin vaihtaa johonkin toiseen pukuun, mikä olis helpommin/varmemmin saatavissa? Uskottelet itselles, että ei se olis ollutkaan hyvä... Ei ehkä kovin hyvä neuvo... Tsemppiä ja hermoja toivotellen, LL

  VastaaPoista
 4. Odottelen nyt tämän viikon, että mitä sieltä Helsingistä ilmoittelevat. Sitten ei kun Ouluun sovitusaikoja järjestämään, jos alkaa huonolta vaikuttamaan... :/

  VastaaPoista