23.11.2011

Jotain aivan muutaViimeisimmässä Glorian kodissa oli esiteltynä ihastuttava asunto 1920-luvulla rakennetussa talossa. Päällimmäisenä silmiini pisti asuntoon tehty kodinhoitohuone. Aivan uskomattoman hieno! Ei heti ensi näkemältä uskoisi, että katselee kodinhoitohuonetta. Vasemmalla seinällä on upotettuna pesutorni ja säilytyskalusteeet. Oikean puoleinen seinä onkin sitten vain sisustuksellinen tekijä. Jotain erilaista olimme jo omaankin kodinhoitohuoneeesemme miettineet. Tästä sain viimein kunnon inspiraation ja päähänpinttymän, että meidän pitää keksiä nyt se  joku juttu, joka tekisi siitä enemmän huoneen ja vähemmän pyykinpesutilan.Toinen mieleen painuva juttu oli keittiö-ruokailutila-olohuone, jotka oli tilana yhdistetty yhdeksi kokonaisuudeksi. Keittiön kaapistot ovat niin huomaamattomat, että ei edes tajua tilan olevan keittiö. Takana oleva kaluste näyttä enemmänkin normaalilta säilytyskalusteelta kuin keittiön kaapistoilta. Myös kalusteen yläpuolella oleva peili hämää katsojaa luulemaan kalustetta senkiksi. Oikealle reunalle on "piilotettu" korkeat kaapistot. Myös värimaailma, lattia ja kalusteet ovat huoneessa todella paljon minun mieleeni.

Lisää kuvia tästä asunnosta löytyy Glorian Kodin viimeisimmästä numerosta.

Löysin Lehtikuningas.fi – sivustolta hyvän tarjouksen tästä Glorian Koti –lehdestä. Oletteko te kyseisen lehden lukijoita? Mitäs tykkäätte lehdestä? 2 kommenttia :

  1. Moikka pitkästä aikaa! Mua oikein harmittaa, kun en ole ehtinyt blogeja kunnolla seurailemaan, mutta onneks tänne sulle ehdin aina välillä kyläilemään :)

    Ei apua! Siis niin makee toi kodinhoitohuone! Joskin mun makuun ehkä vähän synkkä...vaikkakin tyylikäs. Et olis nyt tällaista postannut...arvaa tuliko himo lähteä maalikauppaan tästä kipinkapin, kun iski inspiraatio! Eikä olis kyllä kodinhoitohuone meillä se ensimmäinen huone, joka kaipais jotain maustetta :D

    Kivaa pikkujouluviikonloppua sulle :)

    VastaaPoista
  2. Glorian koti on tullut pitkään meidän postilaatikkoon. Ja ihailin jotenkin tuota kotia, vaikkei se minun tyylinen ollutkaan. Mutta kaikki oli tehty huolella ja samaa tyyliä mukaillen. Ja hauskoja ideoita. Jään odottelemaan teidän kodinhoitohuonetta:)

    VastaaPoista